Linnes: Türkler onunla tanışmaktan korkuyor

Galatasaray'ın Norveçli oyuncusu Martin Linnes, A Milli Takımımızın Norveç ile oynayacağı maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2021 16:12 GÜNCELLEME 22.03.2021 16:12 Galatasaray
Linnes: Türkler onunla tanışmaktan korkuyor
Linnes: Türkler onunla tanışmaktan korkuyor

Galatasaray yeni yıla girerken Omar Elabdellaoui'den gelen kötü haberle sarsılmıştı. Norveçli futbolcu evinde havaifişek patlaması sonucu yaralanmış, takım arkadaşları da hemen soluğu hastanede almıştı.

"Tam bir kaos vardı"

Norveç Milli Takım kampında basına konuşan Martin Linnes, o gece yaşananları anlattı. Sarı kırmızılı futbolcu, “Haberi alınca hepimiz şoke olduk. Medyada farklı söylentiler de çıktı ancak kulüp kazayı doğruladı. O gece tam bir kaos vardı” dedi.

"Omar'ın tavrı beni çok etkiledi"

Vatandaşı ile sürekli görüştüğünü de vurgulayan Galatasaraylı futbolcu şöyle devam etti: “Kulübün o gece hem Omar hem de ailesinin sağlığı hakkında bilgi vermesi bizim adımıza sevindirici oldu. Böyle bir olaydan güçlü dönebilecek biri varsa o da Omar'dır. Kazadan sonra gösterdiği duruştan çok etkilendim.”

"Türkler onunla tanışmaktan korkuyor"

Öte yandan Linnes, Türkiye ile Norveç arasında oynanacak maçta Haaland'a güveniyor ve iddialı da bir açıklama yaptı. Linnes, "Evet, Haaland gün boyu herkesin ağzındaydı. Türklerin onunla tanışmaktan korktuğunu düşünüyorum." dedi.

Martin Linnes’in de formasını giydiği Norveç, 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde 27 Nisan’da A Milli Takımımız ile karşılaşacak. Maç, pandemi nedeniyle İspanya’nın Malaga kentinde oynanacak.

KAYNAK : Ajansspor
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Hasan Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Nor veç formda tkm bizim iki mçda alırsa guruptan çıkar .
    Cevapla
  • Hamde 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana türkün gününü gösterçğiz biz sen kimsin ne sancırsın kendini
    Cevapla
  • Tuarek 3 yıl önce Şikayet Et
    Asil o turklerle tanismakdan korkuyordur hatta sadece o değil tüm dünya
    Cevapla
  • no name 3 yıl önce Şikayet Et
    haaland bu maçta sakatlanır. futbol hayatı biter
    Cevapla
  • fb1453 3 yıl önce Şikayet Et
    höst ulan ağzını topla. biz kimseden korkmayız. . haaland dortmund'da oynuyor. dortmund ligde kaçıncı koçum. bir tek onunla olmuyormuş değil mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR