Arda Turan'ın sözleşmesi uzatılıyor!

Galatasaray'da beklentileri karşılayan Arda Turan'a jest yapılacak. Yönetim sezon sonunu beklemeden Arda'nın sözleşmesini uzatıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2021 11:26 GÜNCELLEME 29.03.2021 18:01 Galatasaray
Arda Turan'ın sözleşmesi uzatılıyor!
Arda Turan'ın sözleşmesi uzatılıyor!

Fernando Muslera ile 2 hafta önce yeni sözleşme imzalayan Galatasaray’da yönetim Uruguaylı file bekçisinin ardından kaptan Arda Turan, Marcao ve Luyindama ile yeni sözleşme imzalayacak.

Sarı kırmızılılarda teknik ekibin talebi doğrultusunda yönetim seçimli genel kurul öncesinde 3 futbolcu ile birden nikah tazeleyecek. Galatasaray’ın stoper ikilisinden 25 yaşındaki Marcao ve 27 yaşındaki Christian Luyindama ile 3’er yıllık, sarı kırmızılı kulübün 34 yaşındaki kaptanı Arda ile 1 senelik daha sözleşme yapılacak.

Arda Turan için opsiyon dikkate alınmayacak

Galatasaray yönetimi Arda için sezon başında yapılan opsiyon kriterinin devreye girmesini hiç ama hiç dikkate almayacak. Hem saha içi hem de saha dışında Arda’nın takıma yaklaşımı, performansı ve Florya’daki ağabey rolüne tam not verilen ve 4 maç daha ilk 11’de yer alması halinde sözleşmesi otomatikman uzayacak olan kaptan için bu başarı maddesi gerçekleşmese de imzaları atacak. Teknik direktör Fatih Terim’in isteği doğrultusunda Muslera’dan sonra takımın diğer kaptanı Arda Turan ile sezon bitimi beklenmeden 1 yıllık daha kontrat yapılacak.

Marcao ve Luyindama'ya iyileştirme

Marcao ile Luyindama’nın sözleşmeleri uzatılırken ikilinin ücretlerine de iyileştirme yapılacak. Marcao yıllık 850 bin Euro, Luyindama ise 1 milyon 50 bin Euro ücret alırken yapılacak yeni kontratlarla birlikte bu futbolcuların maaşının aynı seviyeye getirileceğe öğrenildi. Hem Marcao’nun hem de Luyindama’nın yıllık ücretinin 1.3-1.4 milyon Euro bandında olması bekleniyor. Yönetimin bu yaklaşımının son dönemde performansları tartışılan iki futbolcunun oyununa da pozitif yansıması bekleniyor. (Hürriyet)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR