Alman basını Galatasaray'ı duyurdu!

Alman basını transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın Rumen orta saha oyuncusu Olimpiu Morutan'la ilgilendiğini öne sürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 03.04.2021 12:02 GÜNCELLEME 03.04.2021 12:02 Galatasaray
Alman basını Galatasaray'ı duyurdu!
Alman basını Galatasaray'ı duyurdu!

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında son haftalara girilirken, lider Beşiktaş'ı takibini sürdüren Galatasaray bir yandan önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına da başladı.

Alman basını sarı-kırmızılı takımın Rumen futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerinden birinin peşinde olduğunu ifade etti. 

Sky Sports'ta yer alan haberde Galatasaray'ın Steaua Bükreş'te forma giyen Olimpiu Morutan ile yakından ilgilendiği ifade edildi.

Devler peşinde

Romanya Milli Takımı'yla U21 Avrupa Şampiyonası'nda da boy gösteren ve sergilediği performansla turnuvanın en dikkat çeken oyuncularından biri olan genç yıldızın birçok talibi bulunuyor. 

Habere göre Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen ve Hoffenheim'in da ilgilendiği oyuncu, turnuvadaki performansıyla Inter'in de listesine girdi.

Bu üç takımın yakın ilgisine rağmen Morutan yarışında avantajlı olan takımsa oyuncuya Galatasaray ile birlikte daha önce ilgi gösteren Portekiz temsilcisi Porto. 

20 milyon euro isteniyor

Bu sezon Steua Bükreş formasını giydiği 23 maçta 6 gol kaydeden 21 yaşındaki oyuncu için 20 milyon euro talep eden başkan Gigi Becali'nin bu ücretin altında bir bonservisi kabul etmesi beklenmiyor.

Kulübüyle 2023'e dek sözleşmesi bulunan genç futbolcu daha çok 10 numara ve sağ açık olarak forma giyiyor. (GOAL)

YORUMLAR 4
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç bunu 2.5 milyona alır. Rahat olun.
    Cevapla
  • Galatasaraylı 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz istemiyoruz 20 milyon Euro ya alan takıma hayırlı olsun. Becali Romanya nın En uyanık menajerlerinden biri...... Almanlara satmaya çalışırken piyasayı arttırmak için Adımızı kullanmış...
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalandır piyasa yapmanın bir yöntemi bu paranın yarısına satarlarsa bereket versin derler.
    Cevapla
  • K.Maraşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    20 milyona güle güle satsınlar. Bizim (GS) bu parayı verecek durumumuz yok. Bu çocuk daha kendini ispatlamamış ne 20 milyonu. Dünya krizde bunlar uzayda yaşıyorlar heral.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR