Fatih Terim tribünde çok sinirlendi!

PFDK tarafından verilen ceza nedeniyle maçı tribünden takip eden Fatih Terim, Galatasaray'ın Hatayspor karşısındaki etkisiz oyunu sonrasında çok sinirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2021 10:09 GÜNCELLEME 04.04.2021 10:09 Galatasaray
Fatih Terim tribünde çok sinirlendi!
Fatih Terim tribünde çok sinirlendi!

Süper Lig'in 31. haftasındaki Çaykur Rizespor karşılaşmasından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 2’şer maç ceza verdiği teknik direktör Fatih Terim ile yardımcılarından Ümit Davala, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Cezasının ilkini Hatay'da çeken Terim, takımının ev sahibi karşısındaki etkisiz oyunu sonrasında çok sinirlendi. İkinci yarıdaki değişiklikler de takıma yaramayınca, İstanbul'a puansız dönen Aslan'da Terim'in keyfi bir hayli kaçtı.

YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • edm 2 yıl önce Şikayet Et
    yerime sallayan gs li gibi görünenler sattığın kadar al kısıtlaması var yönetim iyi bir orta saha alamadı hep kiralık alındı buda takımın en önemli yeri olan orta saha oyunu bozuldu istikrar olmadığı icin teriminde hataları var ama her sene terim şampiyon olabilir mi nihat Özdemir ve disiplin kurulu fb masaları nı biliyoruz Allah'a havale ediyorum gs olunca bol bol ceza digerlerine iptal hakkımız haram olsun.
    Cevapla
  • Nihat Özdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi takım teknik direktörü adama saldırdı,kim küfretti ise söyle de 10 kat ceza versinler. Kim kabadayılık yaptı bir söylesene. Başka yok söyleyemezsin.
    Cevapla
  • Suleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerde kalmistik? Terim gelsin diye lobi yapan basta sansal buyuka gibi ler bugun utanmadan elestiriyorlar. 3.5 yilda iyi bir futbol takimi kuramadi. Egosu en buyuk rakibi. Yazik milyonlarca taraftara. Muhalafet terimle yonetime ayar vermeye calisiyor. Bence taraftar yonetime sahip cikmali yoksa lise destekli yonetim unal aysal gibi kulubu iflasin esigine getirir. Taraftarin uyanik olmasi lazim
    Cevapla
  • turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sinirlenmeye hakkın yok stoperin var başka sını orada oynatıyorsun takımı kuramıyorsıun
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon dün yenseydi ligi 4. Bitirecekti. İlk 3 u haketmiyorsun terim bu futbolla.
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    sakin ol yiğidim sakin ol çıkar hakemlere sallarsın olmadı yönetime laf sokarsın sen bi şekilde başarısızlığını gizlersin kimsede sormaz kaç yıldır onlarca transfer yaptırdın bu takım oynayamıyor fizik yok taktik yok en iyi olduğun gaz verip heyecan yok..yok yiğidim yok ama sıkıntı değil bi açıklama yapar gündemi değiştirirsin çünkü sen imPARAtorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR