Galatasaray'a müjde! 6 isim dönüyor

Galatasaray, lider Beşiktaş’ın yenilmesiyle moral bulurken Fatih Terim, bay geçecekleri haftada sorunları çözmeye çalışacak.

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2021 12:39 GÜNCELLEME 06.04.2021 12:39 Galatasaray
Galatasaray'a müjde! 6 isim dönüyor
Galatasaray'a müjde! 6 isim dönüyor

Süper Lig'in 33. haftasını 'bay' geçecek olan Galatasaray, bu durumu fırsata çevirmek istiyor. Üst üste yaşadığı puan kayıplarına rağmen lider Beşiktaş'ın puan kaybetmesiyle sarı-kırmızılılarda şampiyonluk hesapları yeniden yapılmaya başladı.

Sarı-kırmızılılar, 'bay' geçecekleri bu hafta da yaralarını sarmaya çalışacak. Süper Lig'de maç oynamayacakları haftada Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek olan teknik direktör Fatih Terim, tüm hafta cumartesi günü evinde oynayacakları Karagümrük karşılaşmasının hazırlıklarını yapacak.

KARANTİNA SÜRELERİ DOLACAK

Sarı kırmızılı takım için en sevindirici durum ise eksik oyuncuların tekrar takıma katılacak olmaları..

Cezalarını tamamlayan Marcao, Luyindama ve DeAndre Yedlin, Karagümrük karşılaşmasında takımdaki yerlerini alacak.

Korona virüs testi pozitif çıkan Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'nın da izolasyon sürelerinin dolmasının ardından sarı- kırmızılı takıma katılması ve Karagümrük mücadelesinin kadrosunda yer alması bekleniyor.

Ayrıca sakatlığı bulunan Kerem Aktürkoğlu da takımla idmanlara başlayarak, hafta sonunda kadrodaki yerini alabilecek.

YORUMLAR 2
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he, mehter gibi olduk. İki ileri bir geri pardon bir geri iki ileri 4-4-1-1 oynat hocam tek forvet kanatlar hizlansin, kale de düştü, savunmamız evlere şenlik el bombası gibiyiz forvetler 3 gol atsın ki defansın 2 gol hediye etme payı olsun Brazilya milli takımı gibi takım hep 3 gol yiyince soruyorlar teknik direktör diyor ki 5 attıktan sonra sıkıntı Yok 90 larin Brazilya si bizde 90 larin aslanı olalım tekrardan
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ortasahayı etebo,gedson,taylanla kurmaz...defans hattında 3 lü defansla oynamazsa her maçta çok gol yer gs...hele çift forvet takım savunması iyi olmayan bir takım için intahar ...3-6-1 en ideali bu gs için..kanat forvetleride var..onyekuru..kerem..halil gibi...falcaoyu duruma göre sonra al oyuna..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR