Fatih Terim'den futbolculara motivasyon konuşması!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, üst üste kaybedilen puanlardan sonra "Alınabilecek 27 puanımız var" diyerek takımı motive ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2021 10:37 GÜNCELLEME 07.04.2021 10:45 Galatasaray
Fatih Terim'den futbolculara motivasyon konuşması!
Fatih Terim'den futbolculara motivasyon konuşması!

Şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın kayıplarından sonra Beşiktaş’ın da Kasımpaşa’ya mağlup olmasıyla kartlar yeniden dağıtıldı.

Son iki haftada altı puan bırakan ve Fenerbahçe’nin gerisine düşen sarı kırmızılılarda, Teknik Direktör Fatih Terim takımını motive etmek için puan tablosunu gösteriyor.

Terim, “Daha yarış bitmiş değil. Alınabilecek 27 puanımız var. Görüyorsunuz her hafta sürprizlere açık. Hesapta olmayan kayıplar yaşadık. Geçmişten ders almak ve artık yolumuza kayıpsız devam etmeliyiz” görüşünde. 

"Önümüzdeki haftalar daha çok değişikliğe gebe"

“Önümüzdeki haftalar daha çok değişikliğe gebe. Önemli olan rakiplerimizin değil bizim neler yapacağımız’’ diyerek dikkat çeken Terim, fikstürün kalan haftalarında zorluk derecesinin giderek artacak olmasını da hatırlatıyor.

Trabzon, Beşiktaş gibi zirveyi isteyen takımlara karşı da sıralamayı doğrudan etkileyecek maçlarının olduğunun altını çizen tecrübeli teknik adam, artık mecburi hâller dışında rotasyonu rafa kaldırmayı hazırlanıyor. Terim, kalan haftalarda ideal kadro yapılanmasıyla zorlu sınavları vermek istiyor.

KAYNAK : Türkiye
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Yazık Sana... 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni kim motive edecek Sn FATİH. Sıcak localardan Maç izlemesi güzel dimi Hoca olarak...
    Cevapla
  • beyti 3 yıl önce Şikayet Et
    imPARAtor
    Cevapla
  • K.Maraşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu takıma ne oldu? Neden takım dökülüyor. Geriye düşüyor bir tane isyan bayrağı açan futbolcu yok. Birlik yok, gol atılıyor sevinen yok, gol yeniliyor üzülen yok, tepki veren yok. Rakip oyunculara yaklaşan yok. Göz ucu ile pres yapılıyor. Omuz omuza mücadele yok.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    27 puanın 7 sini al helal olsun. Sen bile söylediğine inanmıyorsun.
    Cevapla
  • Keşanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin hayal bile edemediği paraları alacaksınız sonrada motive olamayacaksınız. Ne güzel memleket ya. Yaş meşe ile kovalayacaksın bunları. En öne de fatih terimi koyup kovalayacaksın. Bunlar ne şartlarda yaşadıklarının farkında değiller galiba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR