Terim neşteri vurdu! 6 ismin biletini kesti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gelecek sezon da takımın başında olursa, kadroya sağlam bir neşter vurmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2021 09:41 GÜNCELLEME 13.04.2021 09:42 Galatasaray
Terim neşteri vurdu! 6 ismin biletini kesti
Terim neşteri vurdu! 6 ismin biletini kesti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, elindeki kadronun ortaya koymuş olduğu genel performanstan hiç memnun değil.

Kalan haftalarda takımı zirve yarışında tutabilmek için şimdilik tansiyonu yükseltmeyen tecrübeli çalıştırıcı, bir yandan da kadroya sağlam bir neşter vurmaya hazırlanıyor.

Terim'in özellikle Falcao, Linnes, Luyindama, Saracchi, Donk ve Ömer Bayram gibi isimleri gözden çıkardığı belirtiliyor. Fatih hoca, kontratı sona erecek olan Emre Akbaba'nın ise kulübün şartlarına uyması halinde kalmasından yana.

İngiltere'den kiralanan Halil Dervişoğlu'nun da kalmasını isteyen Terim, Benfica'dan kiralanan Gedson Fernandes'in de mutlaka bonservisinin alınmasını talep etti.

Daha genç, daha iştahlı...

Sol beke de takviye isteyen Fatih hoca, takımının sıralamadaki durumuna göre bir transfer bütçesi talebinde bulunacak. Takımdaki birçok pozisyonda değişiklik yapmaya karar veren Terim'in planı, daha genç, daha iştahlı, daha mücadeleci ve tempolu bir kadro oluşturabilmek.

KAYNAK : Fanatik
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Haberiniz yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Önce Terim kendine vurdu neşteri haberiniz yok. Fatih Terim TFF başkanı oluyor. Nihat Özdemir çekilecek hayırlı olsun şimdiden
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    öyle bi durum olursa türkiyede kimse rahat kahvaltı yapamaz haberin olsun
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    başarısızlık halinde önce hakeme saldırır olmadı topçuları milletin önüne atar oda tutmazsa yönetime sallar...klasik terim havayla bu kadar oluyor... gitmezse gs düzelmezz
    Cevapla
  • ultraaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    hocam emeklerin unutulmaz ama ,bi zahmet sende git altyapısı okyanus gibi olan Galatasarayda oyuncu çıkardığın yok taktik yok müdahele yok ne takımı eskisi gibi oynatıyorsun nede maç sırasında ki oyuncu değşikliklerini yerinde yapıyorsun kendinide geliştirmiyorsun Sonun Hayr olsun.
    Cevapla
  • siverekli şakir 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim türk futboluna ve galatasaraya zarar veriyorsun neşteri kendine vur ve düş şu galatasarayın yakasından.Bir galatasaraylı olarak diyorum ki kabak tadı verdin kendine bir iyilik yap ve bırak git....
    Cevapla
  • GS lı 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendi takımına karışsın FT=GS Biz Ruhsuz oyuncuların gitmesinden yanayız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR