Fatih Terim: Galatasaray vazgeçmez!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizlispor'u 4-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2021 23:21 GÜNCELLEME 12.05.2021 00:28 Galatasaray
Fatih Terim: Galatasaray vazgeçmez!
Fatih Terim: Galatasaray vazgeçmez!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizlispor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Galatasaray'ın şampiyonluk yarışını bırakmayacağını ifade eden tecrübeli teknik adam şu ifadeleri kullandı:

'Her an her şeyin olabileceği bir lig yaşıyoruz'

''Son haftaya müthiş giriliyor. İsteseniz bunu kurgulayamazsınız. Her an her şeyin olabileceği bir lig yaşıyoruz. İnşallah son maçı da istediğimiz gibi bitiririz ve şampiyon oluruz. Bunun için bizim kazanmamız, rakiplerin kaybetmesi ya da çok gol atmamız lazım.''

'Vazgeçmeyeceğimizi de söyledim. Vazgeçmedim de'

''Biz hiçbir zaman bırakmadık. Vazgeçmeyeceğimizi de söyledim. Vazgeçmedim de. Övgüye layık bir oyuncu grubum var. Bitmeden konuşmak tarzım değil. Allah da kalbimize göre verdi. Lider de dönebilirdik bugün ama Rabbim'in bir bildiği var demek ki.''

'Galatasaray vazgeçmez!'

''Maçtan önce kimsenin hayal etmediği bir noktaya geldik. Galatasaray vazgeçmez. Her oyuncuma aşıladığımı düşünüyorum bunu. Haber geliyor sahaya, attı, yedi, berabere. Kolay değil bunlar. Sonuç olarak Galatasaray'ın bırakmadan yaşadığı bir lig var."

'Finali de bize kök söktüren bir takım ile oynayacağız'

''Öyle maçlar kaybettik ki, bir sürü şey geldi başımıza. Fazla sıkıntılara rağmen buradayız. Bugün de penaltı kaçtı. Çoğu kişiye, inandığım şeyi söyledim. Rakiplere kulağı tıkayın önce biz kazanalım dedim. Finali de bize kök söktüren bir takım ile oynayacağız.''

BASIN TOPLANTISI

 Yukatel Denizlispor galibiyeti sonrası Jupp Derwall’in "Galatasaray’ın olduğu yerde tabii ki umut vardır" sözü hatırlatılan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Fatih Terim’in de söyleyeceği şeyler vardır. O da; ‘Biz kaybettiğimizde değil, vazgeçtiğimizde yeniliriz’ cümlesinin en güzel örneğini yaşıyoruz bu sene" dedi.

Galatasaray'ın deplasmanda karşılaştığı Denizlispor’u 4-1 mağlup etmesinin ardından Teknik Direktör Fatih Terim maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından konuşan Terim, “Valla bu tabloyla karşılaştım mı? Karşılaşmadım mı? Bilmiyorum. Birçok şampiyonluklar kazandık, muhakkak hepsi bir birinden daha değerlidir ama mesele son maçta da kazansanız, üç maç kala da kazansanız şampiyon olmak önemlidir. O yüzden bilmiyorum daha önce böyle bir durum oldu mu, olmadı mı? Ama vazgeçmeyen inanan bir grubumuz vardı. Bu grup ben ve arkadaşlarım, oyuncularımız ile çalışanlarımız biz hiç vazgeçmedik. Allah’ta kalbimize göre verdi, inşallah sonunu da iyi getireceğiz ama sonunda ne olur bilemem. Şuan ki haliyle bütün Galatasaraylıların sevgisini, takdirini kazanmış bir Galatasaray olduğunu görüyordum. İnşallah sonlandırırız, yüzde kaç diye bir şey bilmiyorum ama Ali Sami Yen’de oynuyoruz, önce kazanmamız lazım, ama maçlar oynanamadan kazanılmıyor. Yani 2 golden önce kazanmamız lazımdı. Bunun için elimizden geleni yapacağız, çok şükür bugünlere dün, evvelsi gün, iki hafta önce, birkaç hafta önce söylenenler, yazılanlar her şey herkesin aklında. Yapılanlar herkesin aklında unutulması mümkün değil, her şey ortadaydı zaten Allah inşallah o günleri de bizlere gösterecek” dedi.

“Biz kaybettiğimizde değil, vazgeçtiğimizde yeniliriz”


Jupp Derwall’in "Galatasaray’ın olduğu yerde tabii ki umut vardır" sözü kendisine hatırlatılan Terim, "Fatih Terim’in de söyleyeceği şeyler vardır. O da; ‘Biz kaybettiğimizde değil, vazgeçtiğimiz de yeniliriz’ cümlesinin en güzel örneğini yaşıyoruz bu sene. Vazgeçmeyeceğimizi sonuna kadar devam edeceğimizi şartlar ne olursa olsun kaybetsek de, kazansak da, mağlup olsak da galip gelsek de vazgeçmeyeceğimizi söylemiştik. Vazgeçmeden geliyoruz. Biz vazgeçmedik, ben vazgeçmedim, arkadaşlarım, oyuncularım vazgeçmedi, çalışanlarımız vazgeçmedi, Galatasaray taraftarı vazgeçmedi dolayısıyla Galatasaray vazgeçmez. Kaybeder, kazanır ama vazgeçmez. Galatasaray’ın olduğu yerde elbette umut vardır. Bu Galatasaray, dolayısıyla düşünmeniz gerekir” diye konuştu.

“Küme düşse de demek ki kendine göre başka bir düşüncesi var”

Taraftar gruplarının amigolarının maçlara girerek destek olmaları ve kalabalık bir taraftarın olduğu gözlemlendiğini konusunda gelen soruya cevap veren tecrübeli teknik adam, “Bizim gittiğimiz yerlerde tribünler hep kalabalık, takım takım saymama gerek yok. Ama ne hikmetse Ali Sami Yen’de de yine taraftarlar kalabalık, bunu anlamış değilim ama bu hafta inşallah neyse cezası, yani geçen hafta Ali Sami Yen’de geçen haftayı hepimiz hatırlayalım bizden fazlaydı rakiplerimiz ama bizim gittiğimiz yerlerde bizden fazla bütün deplasmanlara bakın. Ama biz rakipten yine azız ama Allah’a şükür devam ediyoruz, edeceğiz de az da olsa yeteriz biz. Amigolar maça girdi mi, girmedi mi? Bilmiyorum ama demek ki çeşit çeşit amigolar var. Kimi gelip destek veriyor, kimi gelip başka şey yapıyor, takımları için ama onları da şuanda diyecek bir şey yok takımını gelmiş destekliyor tebrik ederim. Küme düşse de demek ki kendine göre başka bir düşüncesi var, artık ne olduğunu hepimiz tahmin edebiliyoruz. Ama onlarla da muhatap olacak halim yok tabii ki” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Penaltısaray hakem olmasa zatenn şampiyonluk görmeyexetiniz
    Cevapla
  • Fazok 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakem desteği olmasa
    Cevapla
  • Raza 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın hakemler.Yasasin Malatyadaki gsliler
    Cevapla
  • Yas 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler güzeldi.
    Cevapla
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Malatyada 3 tane koyu gs li var onlar ne olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR