Galatasaray'dan açıklama! "Takipçisi olacağız"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2021 17:33 GÜNCELLEME 12.05.2021 17:33 Galatasaray
Galatasaray'dan açıklama! "Takipçisi olacağız"
Galatasaray'dan açıklama! "Takipçisi olacağız"

Yusuf Günay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün akşam Vodafone Arena’da maç bitiminde yaşanan ve spor ruhuna yakışmayan olaylar bizleri de üzdü. Sonuç ne olursa olsun fiziki müdahalenin izahı olamaz. Yapılacak soruşturma ve sonuçlarının yakın takipçisi olacağız. Bu tür olayların sahalardan silinmesi en büyük dileğimizdir" dedi.

BEŞİKTAŞ-FATİH KARAGÜMRÜK MAÇ SONU NELER YAŞANMIŞTI?

Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü konuk ettiği maçın ardından stat koridorunda arbede yaşandı. Vodafone Park'ta oynanan mücadele sonrası Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz ile Fatih Karagümrüklü futbolcu Ndao arasında gerginlik çıktı.

Takım otobüslerinin bulunduğu alanda yaşanan gerginlikte Ndao'nun şikayetçi olması üzerine emniyet güçleri, Hakan Korkmaz'ı gözaltına alarak statta bulunan polis merkezine götürdü.

YORUMLAR 45 TÜMÜ
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Malatyasporun yarısı gs li ne olacak... hiii umut adem semih.... bunlar gsli gs hadi iyisin şampiyon oldun
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar 10 kişi beşiktaşa çakıyor sonrada şike la varsayalim şike adamlar sizi istediği zaman yeniyorsa kendini büyük görmiyeceksin o zman
    Cevapla
  • tomanbay 2 yıl önce Şikayet Et
    zavallısın fenerbahçe
    Cevapla
  • 3477 2 yıl önce Şikayet Et
    Komik çocuk:)
    Cevapla
  • gursel 2 yıl önce Şikayet Et
    onceki şikenizde malatyaya birer tofaş vermiştiniz, şimdi cita yükseldi artik bir goztepelilere birde malatyalilara birer mersedesden aşağısı olmaz. ona göre gerci siz bunda uzmansınız bize laf düşmez..sahi karagümrüklü futbolculara ne verdiniz. ligde hic iddasi olmayan takım 2. golu attığında avrupa kupasini almış gibi seviniyordu..tabi tamamen duygusal sebeplerdendir....
    Cevapla
  • 7734 2 yıl önce Şikayet Et
    İyimsersin az örnek vermişsin. E.G. adlı yöneticileri her deplasmana Bir çanta dolusu çamaşır ile giderdi! Sadece kendi maçlarına değil rakiplerinin maçlarına da giderdi. Zaten kendi de inkar etmiyordu.
    Cevapla
  • Hakemvurdu 2 yıl önce Şikayet Et
    Şike dendiği zaman 6s rakipsizdir. İnşaallah şampiyon olmasın çok ama çok uzun yıllar ey gs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR