Galatasaray'da Terim ve 12 oyuncu boşa çıktı!

Galatasaray'da 2+3 yıllık anlaşma yapan Fatih Terim’in sözleşmesinin ilk bölümü tamamlandı. 5’i kiralık 12 oyuncunun da mukavelesi sona erdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2021 16:10 GÜNCELLEME 16.05.2021 16:10 Galatasaray
Galatasaray'da Terim ve 12 oyuncu boşa çıktı!
Galatasaray'da Terim ve 12 oyuncu boşa çıktı!

29 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimin iptal edilmesiyle yönetim belirsizliği devam ederken sarı-kırmızılı takımda sözleşmeler başta birçok konu da boşlukta kaldı.

Mevcut yönetim sadece kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzattı. Onun haricinde Marcao ve Luyindama ile yapılan görüşmelerde yol alınamadı.

Bununla birlikte deneyimli teknik adam Fatih Terim'in 2+3 yıllık sözleşmesinin iki yıllık ilk bölümü doldu.

5 İSMİN KİRALIK SÖZLEŞMESİ BİTTİ

Öte yandan sarı-kırmızılılarda Marcelo Saracchi, Etebo, Halil Dervişoğlu, Henry Onyekuru ve Gedson Fernandes'in kiralık anlaşmaları bitti.

7 FUTBOLCUNUN KONTRATI SONA ERDİ

Arda Turan, Emre Akbaba, Şener Özbayraklı, Ryan Donk, Martin Linnes, Emre Taşdemir, Ömer Bayram'ın ise sözleşmeleri tamamlandı.

YORUMLAR 91 TÜMÜ
  • BLUEBOY 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmesi biten 7 oyuncudan hiç kimseyi hiç bir takım almaz merak etmeyin anca bunları gs oynatır.işe yarayan halil gedson ve onyekuru diğerleri kendine takım da bulamaz...
    Cevapla
  • Aslan... 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim Galatasaray dır. 8 şampiyonluk, UEFA kupası yığınla galibiyet. Böyle bir teknik direktör fenerbahçe de olsa ambargo koyardı. Kimse Hatay maçından bahsetmiyor, sadece o maç şampiyonu değiştirdi. 1.ve 3.ve 6.gollere bakın. Kurgu son maça garanti çıkmaktı. Bozuldu. Türk Telekom da Beşiktaş ne hale geldi gördük, 4.golü yememek için uğraştılar. Terim Başkan Okan Teknik direktör. Başka yolu yok.
    Cevapla
  • ATmaCa 2 yıl önce Şikayet Et
    sen önce kendi takımının maçlarına bak sonra başkalarına çamur at
    Cevapla
  • Sportmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Nankör sizlersiniz. Eğer şampiyon olsaydı Fatih'in ayaklarını yalacaktınız. Elbette biri şampiyon olacak. Bu fıtboldur. Türkiye'de fatih terim gibi kaliteli 2 teknik adam daha yoktur. Vatan sever.ve vatan Perver. Sırf kumar olan iddia yı tutturamayan cahil klavyeciler eleştirebilir.
    Cevapla
  • mutiyurrahman 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç tutmayın salıverin gitsin hepsini
    Cevapla
  • Tirci 2 yıl önce Şikayet Et
    Sirp futbolu harika adamlar gol atmak icin oynuyor. Rakip kaleye bombarmanda tutuyor bizde acima hissi veayip futbol hata kabul etmez fatih hoca artik yeni taktik bol gol atin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR