Fatih Terim: Rahat bir galibiyet aldılar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih terim, PSV'ye 5-1 kaybettikleri Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçını değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2021 00:14 GÜNCELLEME 22.07.2021 00:24 Galatasaray
Fatih Terim: Rahat bir galibiyet aldılar
Fatih Terim: Rahat bir galibiyet aldılar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "PSV hem farklı kazandı hem de tura bizden yakın. Üzgünüz ama tabii ki gereken neyse zaman içerisinde yapacağız" dedi.

Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda PSV'ye 5-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu. PSV'nin rahat bir galibiyet aldığının altını çizen Terim, "Rakibimizi tebrik ediyoruz, bizden daha iyilerdi. Avrupa'nın değişik takımlarından biriyle oynuyoruz diye dün de söylemiştim. Bizden daha iyi oynadılar, rahat bir galibiyet aldılar. Galatasaraylılar benim ne demek istediğimi daha iyi anlamışlardır, neden 3 sene istedik. Takımımızın bu seviyelerde oynaması için gereken şeyleri yapacağız. PSV hem farklı kazandı hem de tura bizden yakın. Üzgünüz ama tabii ki gereken neyse zaman içerisinde yapacağız" diye konuştu.

"NE FALCAO NE DE MOSTAFA HAZIR"

Mostafa Mohamed ile Radamel Falcao'nun maça yedek kulübesinde başlamasıyla ilgili olarak ise deneyimli teknik adam, "Elimizde bazı mevkiilerin orjinal adamı olmadığı için öyle çıkmak zorunda kaldık. Ne Falcao hazır ne de Mostafa hazır. Sonradan oyuna sokmayı daha uygun bulduk. Mağlubiyetlerden sonra herkesin yorumu değişik olabilir. Bizim oyun planımız öyleydi. İlk dakika golle başlarsınız, oyuncuların sıkıntısı başlayacaktır. İleride 2 tane çabuk adamımız vardı planımıza göre. Bazı pozisyonlarda bunu yakaladık. Bu seviyelerde böyle basit goller yerseniz, geriye düşersiniz. Elimizdeki iki santrfor, fizikleri ve konsantrasyonlarıyla uygunsa onları sahaya koyarız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 67 TÜMÜ
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Gayet net gördük.Zatalileriniz vesilesiyle daha nice onurlu mağlubiyetler.
    Cevapla
  • Akra 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayenizde
    Cevapla
  • Rolex 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden olabilir acaba Sayın Terim. Topu kaybedince arkasından seyreden futbolcu, transfer yaptırmayan eşbaşkan Terim, sayın Terim'in ağzının içine bakan sayın başkan, koşmaktan pres yapmaktan aciz futbolcu. Sayınnnn Terim 5-1 senin şaheserin. Mübarek bayramın içinde bizlere hüzün yaşattığın için kutlarım seni
    Cevapla
  • AlpArslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Üç sene daha gs yi yöneteyim başkan ve teknik direktör olarak ,sonra kese iyice dolunca enkazı verecek birisi nasılsa bulunur demiş başkan terim.
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl hazır değiller kaç aydır ne yapıyorlar falcao ve Mustafa psv nin oyuncuları neden hazır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR