Galatasaray, Hernani transferini bitiriyor!

Transferde çalışmalarına hız veren Galatasaray, bir süredir Parma forması giyen Hernani ile ilgilenirken transferin bitme aşamasına geldiği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2021 19:05 GÜNCELLEME 24.07.2021 19:05 Galatasaray
Galatasaray, Hernani transferini bitiriyor!
Galatasaray, Hernani transferini bitiriyor!

Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick van Aanholt transferlerini bitiren Galatasaray, orta sahasına önemli bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray'ın Parma forması giyen Hernani'nin transferini bitirmek üzere olduğu aktarıldı. 

Corriere dello Sport'a göre Hernani, yeni sezonda Galatasaray forması giymeye hazırlanıyor. Cagliari'nin de kadrosuna katmak istediği Hernani'nin Galatasaray'a daha yakın durmasıyla Cagliari ihtimalinin devre dışı kaldığı belirtildi. 

Parma'nın Serie B'ye düşmesi sonrası takımdan ayrılması beklenen Hernani için Cagliari ihtimali de devre dışı kalırken Galatasaray'ın transferi kısa süre içerisinde bitirmesi bekleniyor. 

Çalışmalarını sürdürüyor

Parma'da takımdan ayrılması beklense de Hernani, çalışmalarını sürdürüyor. Transferine ilişkin hareketli bir süreç yaşanırken oyuncunun bugün Trento ile oynanacak hazırlık maçında forma giyeceği ifade edilmekte. 

2019-20 sezonunda kiralık olarak oynadığı Parma'ya geçtiğimiz yaz transfer döneminde 6.47 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Zenit'ten transfer olan 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha; geçtiğimiz sezon takımıyla 33 Serie A maçına çıkarken 7 gol, 3 asistle dikkat çekmişti. 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • GS li 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim dönemi futbol bitti. Zamanın tekniğini uygulayacak hoca gelmedikçe verilen paralar boşa gider. Ama Terim kazanır.
    Cevapla
  • kaliteli takım 2 yıl önce Şikayet Et
    Çabuk panikliyorsunuz. galatasarayın kadrosu kaliteli. 5-6 tane transfer yapıyorsunuz, psv ye yenilince panikliyorsunuz. yeteri kadar hazırlık maçı oynamadınız. kaliteli takımlarla hiç oynamadınız. orta takımlarla da oynamadınız. birtek orta takım vardı olimpiyakos . o maç da iptal oldu.
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    tamam abi ilk yarı bitince ligde liderin 8 puan gerisine düşünce panikleriz o zaman.
    Cevapla
  • Yozgatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim ve emekkilerin para yemesinden bıktık
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimi alırsan al terim ile 3 ay çalıştıktan sonra kazmaya döner.
    Cevapla
  • Cizreli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu terim takımı batırdı kesin oyuncu transferinden komisyon alıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR