Fatih Terim: Yarın da bir transferimiz olabilir

Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde PSV'ye elenen Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.07.2021 00:08 GÜNCELLEME 29.07.2021 00:08 Galatasaray
Fatih Terim: Yarın da bir transferimiz olabilir
Fatih Terim: Yarın da bir transferimiz olabilir

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında PSV'ye 2-1 yenildikleri mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

"Tabii ki sonuç olarak kazanmak isteriz, hatta mümkünse farklı kazanmak isteriz ama bazen de gerçekleri kabul etmek gerekir." diyen Fatih Terim, "Bizden iyi takımlar, hem ilk maçta hem burada. Maçın ilk 30-35 dakikasından çok memnunum. Yüksek tempoluyduk, baskı denedik. Bir şeyde daha başarılıydık. Çalışarak bertaraf etmemiz lazım. Hiç pozisyon vermeden gol yedik." dedi.

Terim, "Her maç bizim için özellikle 7 Eylül'e kadar hem bazı oyuncular için karar vereceğimiz zaman dilimi, hem de yeni arkadaşlarımızın adaptasyonuyla iyi futbol oynayan takım haline geleceğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

PSV karşısında Galatasaray'ın tek golünü kaydeden Diagne hakkında konuşan Deneyimli teknik adam, "Zaman içinde Diagne içindeki kararımızı da söyleyeceğiz. O da bizimle beraber, oyuncumuz şu anda. Herkesten faydalanmaya çalışıyoruz. 7 Eylül'e kadar daha çok zaman var, ayrılıklar ve birleşmeler olacak." ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndaki St. Johnstone eşleşmesini de değerlendiren Terim, "St. Johnstone maçı biraz değişik olacak diye düşünüyorum, yarına kadar listeyi vermek zorundayız, bu akşam maç oynadık." dedi.

"7 Eylül'e dek neler olacağını göreceğiz"

"Her maç, kafamızdaki takımla ilgili muhakkak ki bir şeyler veriyor bize. 7 Eylül'e dek neler olacağını göreceğiz. Ayrılıklar da beraberlikler de doğaldır. Bunlar büyük bir kulübe yakışır şekilde olmalıdır."

"Gelen oyuncularımızı, St. Johnstone maçının listesine yazacağım"

"Gelen oyuncularımızı, St. Johnstone maçının listesine yazacağım. Son 24 saate kadar iki oyuncu daha kullanma hakkımız var, onu da kullanacağız belki. Bazı oyuncularımızın ne kadar antrenman yapıp yapmadığını görüyoruz ama ne olursa olsun yazacağım."


"Yarın da bir transferimiz olabilir"

"Yarın da bir transferimiz olabilir. "Bir isim belirtmek için söylemedim, tam tersine yeni bir yola çıktığımızı ve her günün bir transfere açık olduğunu söyledim. Aşağı yukarı 10-15 kişi eksildik, aldık, daha da vereceğiz. O manada söyledim. Berkan Kutlu, beğendiğim bir oyuncu. Olabilir, başka oyuncu da olabilir."

"Ömer, yuhalanmayı hak etmedi"

"Taraftar herhalde Ömer'e tepki gösterdi ama Ömer kötü bir şey yapmıyor. Onlar bizim oyuncularımız, tabii ki yanlarında olacağım. Herhalde herkes Aytaç'ın atmasını istedi. Atsaydı Aytaç. Ömer'in vurduğu gol olsaydı, tepki gösterilir miydi? Ömer, yuhalanmayı hak etmedi. Yanındayım."

YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • fah 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya Yıldızlarını Senin Eline Verseler Boş.Çünkü Sen Bilmiyorsun Bu İşi.Daha Önceki Başarıların Gibi Gözükenler Hep Miras Takımlar.Cidden Sen Bilmiyorsun.Gs Ye Bırakacağın En İyi Başarı Bugünden Tezi Yok İstifa Etmendir.
    Cevapla
  • propecia 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim ve Şenol Güneş artık miladinı doldurdu düşün artık bu milletin yakasından yurt dışında takim çalıştırın da görelim fatih hoca bi taktigin bi vizyonun yok kendini güncellemiyorsun adamları izliyoruz tik tak tik tak sistem var bi gidinde kurtulalım sizden
    Cevapla
  • vtd3434 2 yıl önce Şikayet Et
    yenince konuşmalar mimikler acaip acaip hareketler yenilince saçma sapan gazeteci soruları yok transfer cart curt ne oynadın nerede hata yaptın ondan bahseden yok.Koca bir balonsun haci popescu taferel filpescunun sayesinde 21 yıldır ekmek yiyorsun neymiş liğ de şampiyonmuş bursa b.şehir bile şampiyon oldu.
    Cevapla
  • ARAS 2 yıl önce Şikayet Et
    7 gol yiyip evleniyorsun sonra neden taraftar tepki veriyor verir tabi sözleşmesi bitiyor diye ne kadar boş beleş adam varsan topladın ne Aytaç ne Ömer nede iki emre gs topçusu değil arda yi babeli hiç saymıyorum bile
    Cevapla
  • 04 34 2 yıl önce Şikayet Et
    Habire salla hiç pozisyon vermedik gol yedik diyor ya zaten pozisyon vermezsen golde olmaz kimi kandırıyorsun sen takımınla gazoz kupasında bile başarılı olamazsın senin yaşın geçti artık bırak bu işleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR