Galatasaray, Abdou Harroui'nin peşinde!

Galatasaray, Hollanda'nın Sparta Rotterdam takımında boy gösteren Abdou Harroui'yi listesine aldı

ABONE OL
GİRİŞ 08.08.2021 21:02 GÜNCELLEME 08.08.2021 21:02 Galatasaray
Galatasaray, Abdou Harroui'nin peşinde!
Galatasaray, Abdou Harroui'nin peşinde!

Orta sahada Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Aytaç Kara, Cicaldau ve Emre Akbaba gibi oyunculara sahip olan Galatasaray, bu mevkiye teknik kapasitesi ve skor gücü yüksek bir ismi alarak kadro zenginliği yaratmak istiyor.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Cimbom, Hollanda'nın Sparta Rotterdam takımında boy gösteren Abdou Harroui'yi listesine aldı.

İzleme komitesinin raporladığı 23 yaşındaki futbolcu, Fatih Terim tarafından da onay aldı. Burak Elmas ve yönetimi de Hollandalı orta saha için girişimlere başladı.

Kulübüyle 1 senelik sözleşmesi bulunan Harroui için makul bir bonservis bedeli teklif edilecek. 1.82 boyundaki merkez orta sahanın da Galatasaray'da oynamak istediği kaydedildi. Harroui, geçtiğimi sezon Sparta Rotterdam'da çıktığı 34 maçta, 6 gol, 1 asist kaydederek dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu, 15 kez de Hollanda alt yaş kategorilerinde forma giydi.

Güncel piyasa değer, 3.5 milyon Euro olan Harroui, kariyerinde Alphense Boys U17 ve Sparta Rotterdam U21'de forma giydi. Çift ayaklı orta saha, teknik kalitesi, adam geçme özelliği ve skor gücüyle dikkat çekiyor.

YORUMLAR 4
  • Yeter 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray da mantalite değişmeli yan pas yan pas bıktık kardeşim top çevirip duruyorsun onu da becere bilsen gam yemeyeceğim yeter terim artık istifa hata yapmaktan korkuyor oyuncular daha çok hata yapıyor
    Cevapla
  • HANİFİ ÇİFÇİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Hoca İstifa Etmeli Yerine Okan Buruk Gelmeli
    Cevapla
  • Hayır 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne anladım o işten o zaman Sneijder gelsin teknik direktör olsun daha iyi
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    takımımızın defansif ortasaya ihtiyaçı var ,merkezde ortasahamız çok ama defansif orta saha lazım,kalecimiz muslerada iyi kaleci ama son zamanlarda yaptığı hatalardan dolayı kaleyede ihtiyaç var özellikle türk kaleci olması lazım liğ uzun maraton cezalılar ve sakatlıkları olanlar oluyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR