Victor Nelsson için övgü dolu sözler!

Galatasaray 'ın 7 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Danimarkalı stoper Victor Nelsson'a, eski hocasından övgü dolu yorumlar geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2021 13:18 GÜNCELLEME 11.08.2021 13:18 Galatasaray
Victor Nelsson için övgü dolu sözler!
Victor Nelsson için övgü dolu sözler!

Kopenhag'ı çalıştırdığı dönemde, Nelsson'un takımına transfer edilmesini sağlayan, şimdi ise Norveç Milli Takımı'nın başında yer alan Stale Solbakken, genç oyuncunun kariyerine orta sahada başladığını belirterek, "Zaman zaman hücum oyuncusu olarak da görev yaptı. Çoğunlukla defansif orta saha oynadığı bir dönem oldu. Daha sonra stopere geçti. Geriden oyun kurabilen, güçlü bir savunmacı. Victor gerçekten çok büyük bir yetenek ve potansiyele sahip. Çok kısa zamanda uluslararası alanda kalitesini ortaya koyacaktır" diye konuştu.

'Çok yönlü bir savunmacı'

Nelsson'un ilerleyen zamanda Danimarka Milli Takımı için de önemli bir koz olacağını ifade eden Solbakken, "Kopenhag'da neler yapabileceğini gösterdi. Bu sayede birçok büyük takımın ilgisini çekti. Hem takımı hem de ülkesi için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Genç yaşına rağmen büyük bir liderlik becerisine sahip. Sorumluluk alabilen, oyun içinde konsantrasyonu hiç düşmeyen çok yönlü bir savunmacı" yorumunu yaptı.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Murtaza 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi futbolcuysa Avrupanın 5 büyük liginin büyük kulüpleri neden görememiş acaba
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem bu kadar övgüye layık biriydi, niye sattınız?
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    7 milyon Euro az paramı dostum adam değerini bulmuş ve satılmış
    Cevapla
  • Devam ediyor 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri zenginleşirken Galatasaray fakirleşti
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönül ister genç oyuncular başarılı olsunlar. Ancak burası TR genç oyuncu değirmeni. İnş. öğütülmezler. Fatih hoca kendini kurtarmak için bir şeyler yapıyor. Çünkü bu sene 4 takımın rekabeti kolay olmayacak. Kurt hoca bunu bildiğinden erkenden gardını aldı. 3 yıl Şam. olamazsa şimdiden bahanesi ve parası hazır. İnş. yanıltır bizi.
    Cevapla
  • Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın daha neler yapacağını görmeden boş konuşmaya başladınız zaten sizde %90 kuşlarsınız adam bu yaşta bu kadar maça çıkmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR