Galatasaray, Nelsson'un maliyetini açıkladı

Galatasaray, Danimarka'nın Kopenhag takımından transfer ettiği stoper Victor Nelsson için ödenecek rakamları açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2021 18:13 GÜNCELLEME 11.08.2021 18:28 Galatasaray
Galatasaray, Nelsson'un maliyetini açıkladı
Galatasaray, Nelsson'un maliyetini açıkladı

Galatasaray, Danimarkalı oyuncu Victor Nelsson ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulübün transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "14.10.1998 doğum tarihli Danimarka uyruklu profesyonel futbolcu Victor Enok Nelsson'un transferi konusunda FC Kbenhavn ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne beş yıl içinde 7 milyon Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği futbolcunun tek taraflı serbest kalma bedeli 25 milyon Euro olarak belirlenmiştir.

Futbolcuyla 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 5 yıllık anlaşma imzalanmıştır" denildi.



"2000 yılındaki hikayeyi biliyorum"

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Victor Nelsson, "Fantastik bir takıma geldim, fantastik taraftarları ve statları var. Galatasaray'ın geldiğim yer olan Kopenhag'ın stadında 2000 yılında yaşadığı hikayeyi biliyorum. Değerli bir hikaye bu. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.

Victor Nelsson ayrıca, "Fatih Terim hocamızla çalışmak ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Tabii ki bu fantastik statta taraftarımızla da birlikte olmak için sabırsızlanıyorum. Daha önce YouTube’da bazı videoları seyrettim. Beni neyin beklediğini biliyorum.” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • cahil 2 yıl önce Şikayet Et
    inşallah iyi gelişim sağlar da takıma ve ülke ekonomisine katkısı olur
    Cevapla
  • Refik 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncuyu alan kulüp 3,5m€ ya almış adam iyi oynamış piyasa yapmış demek ki Galatasaray’a kaça satacaklardı aldıkları paraya mı satacaklardı? 5m€ nakit verselerdi bizimkiler alırlardı belki ama 5 yıl vadeli almışlar bu fiyatlara çıkmasının bir sebebi de bu belki
    Cevapla
  • Cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    GALATASARAY ın her transferini dev maliyet manşetiyle duyurmanın amacı ne acaba diğerleri bedava mı transfer yapıyor..
    Cevapla
  • Bir Avuç Dolar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu topçunun maliyetini Mr Terim karşılasın! 40 yıldır esir aldı GS sporun kasasını. 150 milyon Euro servet yapmıştır. Üç beş milyon devede kulak olur Mr Terim'e.
    Cevapla
  • DERMİŞİM 2 yıl önce Şikayet Et
    bunan bi cacık olmaz.. olacak olsaydı yedi milyon avroyu peşin isterlerdi hiç olmazsa 5 e indirip peşin alırlardı oyuncuda fesihte serbest kalmak için 25 milyon avroya imza atmazdı eğer atıyorsa bu adamın yıllığı en az 7-8 milyon avrodur. fb liler rahat olsun gs yakında finansman olarak batar 3. ligi görür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR