Maç sonu antrenmanını terk etti! Formasını fırlattı

Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da maç sonucu rejenerasyon idmanında taraftarların tepkisini çeken Ömer Bayram, idmanı yarıda bırakıp sahayı terk etti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2021 19:41 GÜNCELLEME 19.09.2021 21:27 Galatasaray
Maç sonu antrenmanını terk etti! Formasını fırlattı
Maç sonu antrenmanını terk etti! Formasını fırlattı

Süper Lig 'de Kasımpaşa ve Trabzon maçlarında 2-0 öne geçmesine rağmen skoru elinde tutamayan ve son olarak da Alanyaspor 'a sahasında 1-0 mağlup olan Galatasaray 'da oyuna sonradan giren Hollandalı yıldız Ryan Babel'i Sarı-Kırmızılı taraftarlar yuhaladı.

BABEL'E TEPKİ

Maçın ardından Galatasaray'ın kondisyon antrenörü Scott Piri, sonradan oyuna girenleri ter idmanı için sahaya çıkarınca Babel'i taraftar yine yuhaladı.

BABEL DE KARŞILIK VERDİ

Taraftarın yine tepki vermesinin ardından Babel de taraftara dönüp onları alkışlayarak tepkisini gösterdi.

ÖMER DE NASİBİNİ ALDI

Ömer Bayram da Galatasaray taraftarının tepkisini alan futbolculardan oldu. Alanyaspor maçında oyuna sonradan giren futbolcular rejenerasyon idmanına çıkarken Ömer'e de tepki büyüktü.

FORMASINI YERE ATTI

Taraftarın "Formayı çıkar" diye tezahürat yapması üzerine Ömer Bayram da idmanı yarıda bırakarak formasını çıkarıp yere attı ve taraftara dönerek! Eyvallah" dedi daha sonra da sahayı terk etti.

YORUMLAR 74 TÜMÜ
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Bayram'dan iyi güreşçi olurdu!
    Cevapla
  • Kedicik 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs alışkın şampuanlar ligini ini sürekli kaldırmaya Süperligi söylemeye gerek yok hakemin potansiyeliyle doğru orantılı futbolcunun performansı bu konuda çok önemli şl konusunda diyorum süperligi söyledim ya …
    Cevapla
  • Gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar işe 2 gün gitmezsem patronum beni işten kovar. Oynamayan kendini futbola vermeyen futbolcuda aynı konumdadır. Ya oynasın kendini geliştirsin yada defolup gitsin
    Cevapla
  • miço 2 yıl önce Şikayet Et
    tepkiyi asıl hakeden hoca ya niye tepki göstermiyorsunuz....
    Cevapla
  • Turgay 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray taraftarı futbolcu öğütme makinesine dönüştü.Bir Galatasaray taraftarı olarak üzülüyorum.Gercek taraftar zor günde belli olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR