Mostafa Mohamed hedef tahtasında!

Ligdeki kötü gidiş sebebiyle bazı oyuncularına fatura kesmeye hazırlanan Fatih Terim, ilk olarak hedef tahtasına Mostafa Mohamed'i koydu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2021 10:54 GÜNCELLEME 24.09.2021 10:57 Galatasaray
Mostafa Mohamed hedef tahtasında!
Mostafa Mohamed hedef tahtasında!

Ligdeki kötü gidiş sebebiyle bazı oyuncularına fatura kesmeye hazırlanan Aslan'ın hocası Fatih Terim, ilk olarak hedef tahtasına Mostafa Mohamed'i koydu.

Bu sezon çıktığı 12 resmi maçta da gol atamayan Mısırlı forvet, Göztepe karşılaşmasıyla beraber formasını yeniden Halil Dervişoğlu'na kaptıracak. Terim, Halil'in alternatifi olarak da Diagne'yi kullanmayı düşünüyor.

Mohamed'in performansıyla ilgili olarak önümüzdeki haftalarda bir toplantı yapılacağı öğrenildi. Başkan Burak Elmas veFatih Terim, yıl sonuna kadar 4 milyon Dolar’lık satın alma opsiyonu bulunan Mohamed'in bonservisiyle ilgili bir karar verecek.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Paratoner topun ağzında. seyircinin sabrı kalmadı
    Cevapla
  • Cemal Serbest 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed her zaman ilk onbir oynamalı kimse orta yapmıyor pas vermiyor Muhammed neyapsın.teksuçlu Muhammed değil.
    Cevapla
  • olmuyor 2 yıl önce Şikayet Et
    en son cezalandırılacak adam. takımın niye bu durumda olduğu anlaşılıyor. yanlış işler. diagne denen adamın hala galatasarayda olması ayrı bir felaket.
    Cevapla
  • Kahramanmaraşlı. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcular geldiklerin de böyle değillerdi. Ne oldu da oyuncular her konu da geriye doğru gidiyor? Buna neden Teknik yönetim ve başkan el atmıyor? Bu takımı Ali koç gelip düzeltmez. Bu takımı Burak bey ve F.Terim düzeltecekler. Onlar sorumlular.
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Okadar futbolcu alındı hocam. Hepsimi kötü. Belkide sorun sizdedir. Bizden giden herkes gittikleri takımlarda döktürüyor. Sizden geçmiş artık hocam. Şenol hoca gibi sizde yapamıyorsunuz. Bosverin bırakın emekli olun. Bence GS nin başına Kenya milli takımının başındaki türk hoca neydi adı ersinmiydi . O gelmeli . Başka teknik adam yokmuş gibi bu ısrar niye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR