Terim'den uyarı! 10 km altında koşmak yasak!

Kayseri’de 105.2 km koşu mesafesine düşen sarı-kırmızılırda Fatih Terim, sahada 90 dakika kalan oyuncularından koşu mesafesinde 10 km'nin altında kalmamalarını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2021 11:03 GÜNCELLEME 25.09.2021 11:07 Galatasaray
Terim'den uyarı! 10 km altında koşmak yasak!
Terim'den uyarı! 10 km altında koşmak yasak!

Transfer döneminde gençleşen Galatasaray , Avrupa'da Lazio'yu 1-0 yenerken koşu mesafesinde 118 km'yi zorlamıştı. Alanyaspor maçında 114 km koşan sarı kırmızılılarda Berkan, Cicaldau ve Halil'in yokluğu Kayseri deplasmanında hissedildi.

105.2 km ile Kayserispor'un gerisinde kalan Galatasaray'da 10 km koşu mesafesini geçen tek isim 11 km ile yeni transfer Assunçao oldu. Brezilyalı ön liberoyu takım içinde 9.8 km ile Yedlin takip ederken, Nelsson 9.7 ve Alpaslan 9.4 km koştu.

Koşu mesafesinde 10 km'nin altında kalmak yasak

Terim, sahada 90 dakika kalan oyuncularından koşu mesafesinde 10 km'nin altında kalmamalarını istedi. Yarın Göztepe maçına tempolu ve önde baskılı başlamayı planlayan Terim, galibiyetin şifresini hareketli oyun olarak görüyor. Koşu mesafesinde 13 km'yi zorlayan Berkan da ilk 11'e dönüyor. Gol bölgelerine sürpriz koşular yapan Cicaldau ise formasını temposuz oynayan Feghouli'den geri alacak. Forvette Mohamed'in yerine tercih edilecek Halil Dervişoğlu da hücum presi başlatan isim olacak.

KAYNAK : Sabah
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • mask 2 yıl önce Şikayet Et
    taktiğe bak koşmak asunçao en fzla koşmuşda ne olmuş bir de ön libero 3 gol yemiş demek koşmasa 6 yiyeceklerdi hoca hoca taktik ne belli bir varyasyon çalıştırdınmı yoksam aslanlar kaplanlar eskisinden daha çok koşun ve saldırın taktiğimi hoca sende alzhaimer başlamış futbolu unutmuşsun aklın hep eskiyi hatırlıyor futbol da artık çok koşacan ama ne için koştuğunu bilecen
    Cevapla
  • Fetti 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncular da elde kaldı. Parlamadı düştüler bile. Takım çok kabiliyetsiz kırılgan zayıf, mücadele gücü yapabilecek fizik kondisyon yok.
    Cevapla
  • CELAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette Fatih Terim gibi bir antrenör daha gelir mi bilmem.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Saygıdeğer arkadaşlar sizlere soruyorum bir şirket veya iş yerinden kovulan karakterli ve şerefli bir insan asla birdaha o iş yerinde çalışmaz ve özelikle kovulmussa ama malesef şerefi ve namusunu para için satan biri bunlara bakmaz kısacası terim de böyle tiplerden birisi malesef
    Cevapla
  • Eren 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim efendi atmi yetiştiriyor futbolcular sahada nerede duracağını bilmiyor adamı koşudan bahsediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR