Marcao Ocak'ta veda ediyor! Teklife 'evet' dedi

Galatasaray'da cezalı durumda olan Marcao yaşanan olaylardan sonra büyük hayal kırıklığına uğradı. Brezilyalı savunmacıya Palmeiras'tan teklif gelirken Marcao'nun da 'evet' dediği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2021 10:33 GÜNCELLEME 07.10.2021 10:47 Galatasaray
Marcao Ocak'ta veda ediyor! Teklife 'evet' dedi
Marcao Ocak'ta veda ediyor! Teklife 'evet' dedi

Galatasaray'ın Marcao ile yolu devre arasında ayrılabilir. Ligin ilk haftasındaki Giresunspor deplasmanında, saha ortasında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran 25 yaşındaki futbolcuya, TFF'den 8 maç men, kulübünden de süresiz kadro dışı ve 150 bin Euro para cezası gelmişti.

Kadro dışı kaldığı dönemde birçok kulüple görüşmeler yapan Marcao anlaşma sağlayamayarak takımda kalmış, daha sonra yaşanan savunma problemleriyle birlikte affedilmişti. Ligde forma giyememesine rağmen Avrupa Ligi'ndeki Lazio ve Marsilya maçlarında müthiş performans sergileyen Sambacı'nın cezasının sona ermesi, artık dört gözle bekleniyor.

Melo ile birlikte oynayabilir

Marcao, milli aradan sonraki Konyaspor sınavını da es geçip, 10. haftadaki Beşiktaş derbisiyle formasına yeniden kavuşacak. Ancak geride kalan süreçte yaşadıklarının, kendisinde büyük hayal kırıklığı yarattığı öğrenildi. Marcao'yu en fazla olumsuz etkileyen unsur, TFF ile birlikte kulübünün de kendisine ağır ceza vermiş olması. İşte tam da böyle bir dönemde Marcao'ya ülkesinden çok iyi bir teklif geldiği ortaya çıktı. Brezilya'da şampiyonluğa oynayan Felipe Melo'nun kulübü Palmeiras'ın, genç savunmacıya Galatasaray'da kazandığından çok daha iyi bir teklif yaptığı öğrenildi.

Palmeiras'dan gelen teklife, "Evet" dedi

Normal şartlar altında Avrupa'da kalmak ve büyük takımlara gitmek isteyen, hatta Roma ile uzun süre görüşmeler yapan Marcao'nun, Palmeiras'dan gelen teklife, "Evet" dediği ileri sürüldü. Brezilya kulübü cephesinde, Galatasaray'la anlaşmaya da kesin gözüyle bakılıyor. Palmeiras'ın tıpkı Marcao'ya yaptığı gibi, Galatasaray'a da çok iyi bir teklif sunacağı öğrenildi. Hatta menajerler vasıtasıyla ilk temasların kurulduğu, ancak henüz resmi teklifin iletilmediği bildirildi. Marcao'ya yakın kaynaklar, bu transferin Ocak ayında gerçekleşmesine çok yüksek ihtimal gözüyle bakıyor.

Terim kalmasını istiyor

Her ne kadar hocası Terim, Marcao'nun ayrılmasını kesinlikle istemese de Brezilyalı oyuncunun kararını verdiği öğrenildi. Buna rağmen resmi teklif gelince, tarafların bir kez daha görüşmesi bekleniyor.

KAYNAK : Fanatik
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Mahsun 2 yıl önce Şikayet Et
    Fanatik kaynaksa sallama haber bence verceği ucret palmeirasın maximum 4-5 ki galatasarayda duygularıyla hareket edecek bi takım değil
    Cevapla
  • Son Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gitsin
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam Terime göre bir oyuncu.o çocuğa attığı tokat unutuldu mu..
    Cevapla
  • Marcao 2 yıl önce Şikayet Et
    Belli sen gs li değilsin. Galatasaray da kaos bekleyen bi fb lisin. muhtemelen... Kerem de saygılı olacak.... Marcao kalmalı....
    Cevapla
  • selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Ohh.. İyi olmuş dişleri sökük kediye...Yaptığı entrikalar inşallah kendine dönecek.
    Cevapla
  • Altan Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüksek fiyat verirlerse bırakın gitsin. Yedlin ve Luydlima'yı da vermeyi unutmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR