Inter, Berkan Kutlu'nun peşinde!

Galatasaray'da bu sezon sergilediği performansla öne çıkan isimlerden Berkan Kutlu için birçok transfer iddiası gündeme gelirken son olarak İtalyan devi Inter'in Berkan'ı kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2021 18:11 GÜNCELLEME 27.10.2021 18:11 Galatasaray
Inter, Berkan Kutlu'nun peşinde!
Inter, Berkan Kutlu'nun peşinde!

Galatasaray'ın sezon başında Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Berkan Kutlu, sergilediği performansla birçok Avrupa kulübünün ilgisini çekmeyi başardı. Son günlerde adı Borussia Dortmund ile anılan Berkan Kutlu için Inter'in de devrede olduğu iddia edildi. 

Calciomercatonews'in özel haberinde Berkan Kutlu'yu yakından takip ettiği aktarıldı. Inter'in futbol direktörleri Beppe Marotta ve Piero Ausilio'nun bizzat Berkan için devrede oldukları iddia edilmekte. 

Derbiyi izlediler

Inter'in gözlemcilerinin ise Galatasaray'ın Beşiktaş 'a 2-1 kaybettiği derbiyi Berkan Kutlu için bizzat yerinde izledikleri belirtilmekte. Berkan Kutlu'nun menajerinin Merih Demiral'ın da temsilciliğini yapan Cenk Melih Yazıcı olması ve Berkan'ın İsviçre doğumlu bir oyuncu olmasının transfer adına avantajlı noktalar olarak görüldüğü aktarılmakta. 

Sezon başında Alanyaspor'dan transfer edilen 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon Galatasaray formasıyla 7'si UEFA Avrupa Ligi karşılaşması olmak üzere toplam 15 maça çıktı. Berkan, 15 maçın tamamına ilk 11'de başlarken Galatasaray'da gösterdiği performans ile de ilk kez Norveç karşısında A Milli Takım formasını da giymeyi başardı. 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • mücahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Normal bi arının %50 si oranında bal yapabiliyor
    Cevapla
  • msy 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi oldu moralim bozuktu güldüm biraz tşk ederim
    Cevapla
  • Gslı 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş maçında izledilerse tamamdır almazlar GS nin ortasahası bitik ne Taylan nede bunu kimse almaz
    Cevapla
  • RECEP ALTIN 2 yıl önce Şikayet Et
    derbiyi izlediyse bjk den necipe teklif yaparlar ama bu berkanta yapmazlar. onun oynadığını 40 yaşındaki atibada oynuyor
    Cevapla
  • Umut 2 yıl önce Şikayet Et
    Hahaha
    Cevapla
  • Altan Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru ise hemen verin gitsin. Vasıfsız adamın birisi.
    Cevapla
  • Mahsun 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya ben berkanı hiç beğenmiyorum adam geliyor diyor ki berkan çok iyi kardeşim ben berkanın adam akıllı 2 pasını görmedim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR