Terim'den transfer talimatı! 'Getirmek için elinden geleni yap'

Rumen gazeteci Emanuel Roşu, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in Parma forması giyen Rumen futbolcu Dennis Man'i istediğini yazdı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2021 15:05 GÜNCELLEME 03.11.2021 18:08 Galatasaray
Terim'den transfer talimatı! 'Getirmek için elinden geleni yap'
Terim'den transfer talimatı! 'Getirmek için elinden geleni yap'

Romanya'nın önde gelen futbol gazetecilerinden Emanuel Roşu'dan Galatasaray için çarpıcı bir iddia geldi. Sarı-kırmızılılar, Morutan ve Cicaldau'nun ardından Dennis Man'i de transfer ederek, bir Rumen futbolcuyu daha kadrosuna katmak istiyor.

Roşu'nun haberine göre, menajer Ion Becali, Parma forması giyen 23 yaşındaki Dennis Man'in Galatasaray'a transferi için Fatih Terim'den yetki aldığını açıkladı.

"Galatasaray’a getirmek için elimden ne geliyorsa yapmamı söyledi"

Becali, “Fatih Terim, Parma’da forma giyen 23 yaşındaki forvet Dennis Man’i Galatasaray’a getirmek için elimden ne geliyorsa yapmamı söyledi.” ifadelerini kullandı.

Romanya'nın FCSB takımına Dennis Man için 11 milyon Avro ödeyen Parma, 23 yaşındaki kanat oyuncusunu zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamaya da sıcak bakıyor.

YORUMLAR 5
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yetiştirmek zor tabi.
    Cevapla
  • Harbiii 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan!!! terim talimat vermiş al getir diye, madem öyle başkan gibi hareket edeceksin git başkan ol o zaman, tabi yıllık 21 milyon TL de bırakılmazki
    Cevapla
  • AH VATANIM 2 yıl önce Şikayet Et
    fiyosko transferler olunca hemen onu bunu alın ya bu aldıklarınız ne olacak hiç bişey bilmiyorsanız Türkiye 1 ligde süper ligde bir çok takımda yabancı oyuncu var onlar nasıl ucuza buluyorlarsa sizede bulsunlar
    Cevapla
  • ANADOLU_ASLANI 2 yıl önce Şikayet Et
    Videosunu izledim. Halı saha topçusu. İki çalımdan başka numarası yok. Emre Mor benzeri vaka olur
    Cevapla
  • rumenya 2 yıl önce Şikayet Et
    rumenden başka kuş tanımam mı demiş?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR