Ünal Aysal: Dua edelim Torrent başarılı olsun!

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılı takımın gündemini değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.01.2022 08:44 GÜNCELLEME 26.01.2022 08:46 Galatasaray
Ünal Aysal: Dua edelim Torrent başarılı olsun!
Ünal Aysal: Dua edelim Torrent başarılı olsun!

Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ile ayrılık sürecini Milliyet gazetesine değerlendirdi.

"Tölerans bir yıl"

Büyük kulüplerde başarısızlık toleransının hem teknik heyet hem de yönetim için bir yıl olduğuna vurgu yapan Aysal, "Terim ayrılığı başkan kararıdır. Bunu istediği gibi istediği zaman alır. Hiçbirimizin müdahale hakkı yoktur. Bunu eğer tenkit edeceksek, geç alınmış bir karar olduğu için tenkit edebiliriz. Böyle bir dönemde, Fatih hocayı gönderdikten sonra yerine koyacağınız adam çok daha güçlü bir isim, kendisini dünyaca kanıtlamış bir isim olması gerekir" ifadesini kullandı.

"Dua edelim, Torrent başarılı olsun"

Torrent'i yorumlayan Ünal Aysal, "Teknik direktör, en dikkat edilecek ve hata payınızın olmadığı bir seçimdir. Dua edelim, Torrent başarılı olsun. Çünkü ben tanımıyorum. Başkanımız tanıyor ki böyle bir seçim yaptı. Önümüzdeki 5-6 maçta falan bunun resmi ortaya çıkar. Bilmediği bir takıma ve ülkeye geldi. Ters bir zamanda geldi. Bütün suçları da o kişiye yükleyemezsiniz. Ancak Torrent başarılı olmazsa başkanın bu sefer gecikmeden değiştirip daha iyisini getirip koyması lazım" yorumunu yaptı.

`Büyük olma refleksi kayboldu'

Ünal Aysal, bu sezon Anadolu takımlarının Süper Lig'i domine etmelerini, başarılı seçimden kaynaklandığını söyledi. Aysal, "Büyük takımlar bu dönem içinde büyük olma refleksini kaybettiler. Yani vizyonlarında bunu unuttular. Bu refleks çabuk gelir. Kaybolup da gitmez" diye konuştu.

'İnşallah erken seçim olmaz'

Yönetimdeki istifaları normal karşılayan Ünal Aysal, "Yönetimler kendi içlerinde o ilk sene içerisinde fikir değiştiren kişilere sahip olabilir. Bu yükü yüklenmek istemiyorum diyenler olabilir. İstifa hakları var. Çeker giderler. Ama dua edelim başka ayrılışlar olmasın çünkü bir sayısı var bunun. O zaman mecburen seçime gidilir. İnşallah da olmaz" dedi.

KAYNAK : Milliyet
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah büyük elhamdülillah. Mart ayındaki seçimlerde Fatih Hoca ve ekibi inanıyorum ki tekrar geri gelecek. Evet Asl olan Galatasaray'dır ve Galatasaray Sevgisi'dir.
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu aşkın katili sensin
    Cevapla
  • ali FB. 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakın Düşelim Demeyin Siz Yokken Biz Kimi Yeneceğiz...
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah küme düşersiniz:(((:::::
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    erken seçim olmasın kulüp başıma kalır terim batağa sürükledi demek istiyor dayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR