Galatasaray'dan Okan Kocuk için yeni teklif

Galatasaray Kulübü, kaleci Okan Kocuk'un geri dönmesi için GZT Giresunspor'un kapısını yeni bir teklifle çalacak.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2022 09:52 GÜNCELLEME 27.01.2022 23:00 Galatasaray
Galatasaray'dan Okan Kocuk için yeni teklif
Galatasaray'dan Okan Kocuk için yeni teklif

Galatasaray'da ara transfer ve tescil dönemi için çalışmalar hız kazandı.

Sarı-kırmızılı takımda İsmail Çipe'nin formsuz görüntüsü sonrası son maçta kaleyi Fatih Öztürk devralmıştı. Ancak Fatih Öztürk de Trabzonspor karşılaşmasında iyi bir performans gösteremedi.

OKAN KOCUK İÇİN YENİ HAMLE

Sarı-kırmızılı takımın idarecileri sezon başında GZT Giresunspor'a kiralanan Okan Kocuk için yeniden harekete geçti.

TAKAS FORMÜLÜ

Galatasaray, devre arasında Okan Kocuk'u bırakmak istemeyen Giresunspor'a yeni bir teklif daha hazırladı. Sarı-kırmızılı kurmayların Okan Kocuk'un geri gönderilmesi durumunda GZT Giresunspor'a takasta Fatih Öztürk'ü vermeyi planladıkları ortaya çıktı.

LİGDE 20 MAÇTA OYNADI

Galatasaray'dan Karadeniz ekibine sezon başında kiralanan Okan Kocuk, Spor Toto Süper Lig'de 20 maçta forma şansı buldu. 26 yaşındaki file bekçisi bu müsabakaların 6'sında kalesini gole kapatmayı başardı. Öte yandan Okan Kocuk bu süreçte kalesinde 22 gol gördü.

SÖZLEŞMESİ GELECEK SEZON BİTİYOR

GZT Giresunspor'da başarılı bir performans sergileyen Okan Kocuk'un sarı-kırmızılı takım ile olan mukavelesi 2022-2023 sezonu sonunda bitecek. Başarılı eldiven 2019-2020 sezonu başında bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olmuştu.

KAYNAK : Milliyet
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • VELİ DEMİR 2 yıl önce Şikayet Et
    GS KENDİNİ REZİL EDİYON KİRAYA VERDİN SÖZLESMEYE BAGLI KAL BAŞKA ZAMAN SENDEN KİMSE BİR ŞEY ALMAZ ÇÜNKÜ SÖZÜNE SADIK DEYİLSİN BİR GS OLARAK SENİ KINIYORUM VE utanıyorum
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yunusu emreyi okani gönderiler adamlar takımlarında yıldız oldu sorun yönetimde değil teknik kadroda
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş yorum yapma, yok yönetim yok teknik kadro ne alaka. Adamlar devamlı oynayıp kendini geliştirsin diye gönderiliyor, şu an üç büyüklerin kiralık oynayan onlarca oyuncusu var tüm liglerde. Kendini geliştirende tabiki takımına geri döner, geliştiremeyende kendi yolunu çizer. Bu işin kuralı bu.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim Fatih Öztürk daha iyi kaleci dir. Çipe yerine Fatih’i zamanında kaleye koysaydınız. Şimdiye kalesine alışmış. Başka kaleciye gerek kalmazdı
    Cevapla
  • veli demir 2 yıl önce Şikayet Et
    çok dogru
    Cevapla
  • esedullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terimin ne kadar büyük bir balon olduğu bir kere daha kendisi tarafından ispat edilmiştir. Onun prestije sahip olması ilk yıllarında hagi gibi bir dehayla çalışmasından kaynaklıdır. Sonrasında onun kurduğu hiçbir takım başarılı olmadı. Transfer yapmasını zırnık bilmeyen parayı acımasızca savuran sadece mimikleriyle etrafına baskı kurmaya çalışan konıştuğunda ne demek istediği anlaşılamayan boş beleş bir adamdır.
    Cevapla
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine tineri fazla kaçırmanın sonucu Fatih Terim kompleksli bir vaka daha. Kininizden gebereceksiniz ama hala vazgeçmiyorsunuz Fatih terim düşmanlığından.
    Cevapla
  • haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    okan koçuk, yunus akgün, emre akbaba.. terimin grande imparatore olduğunu yalanlayan kararlar olarak ispatta bulunuyor. terimin kurduğu hiç bir kadro başarılı olamadı. uefa kupası kadrosu hariç. onda da hagi faktörü büyük.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR