Galatasaray'da büyük korku! Düşme tehlikesi...

Galatasaray seçim sürecine girdi ve ödemelerden transferlere kadar birçok hayati konu durdu. En büyük tehlike ise takımın tekrardan düşme potasına yaklaşması...

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2022 13:35 GÜNCELLEME 29.03.2022 13:39 Galatasaray
Galatasaray'da büyük korku! Düşme tehlikesi...
Galatasaray'da büyük korku! Düşme tehlikesi...

Galatasaray'ın mali kongresinden tarihi bir karar çıktı. Tam 24 saat süren genel kurulda, Burak Elmas yönetimi idari yönden ibra edilmedi ve seçim sandığı yeniden ortaya çıktı. Başkanlığı düşen Elmas, çok da bekletmeden seçim tarihini açıkladı ve Galatasaray, 30 Nisan'da yeni başkanını seçecek.

Ancak yeni başkanın göreve başlayacağı tarihe kadar kulübü hem mali hem de saha içinde oldukça sıkıntılı günler bekliyor. Üstelik hazırlanan yeni bütçe de 'ibrasızlık' çıktığı için kongrede onaylanmadı.

ÖDEMELER DURDU: Son dönemde zaten paralarını doğru düzgün alamayan oyuncular oldukça tedirgin... Başkanın aylar önce verdiği, 'Ödemeler Nisan'da' sözünü tutmasından umudu kestiler.

TORRENT ŞAŞKIN: Ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Başkan'ın görevi bırakmasının kendisini nasıl etkileyeceğini bilmiyor. Kimse de kendisiyle en azından şu ana kadar konuşmadı. Katalan teknik adamın bu ruh hali ile takıma nasıl faydalı olacağı şüpheli...

HAKEM HATALARI: Hakemler başta pek çok konuda sesini çok fazla çıkarmayan yönetimin, seçime kadar olan süreçte gardının daha da fazla düşmesi muhtemel...

TRANSFERLER İPTAL: 30 Nisan'da yapılacak olan seçimde tüzük gereği aday olamayan Başkan Burak Elmas, tartışma açmamak için kontrat yapmaktan kaçınacak. Burak Elmas, danışman Luis Campos ve Pasquale Sensibile'nin üzerinde çalıştığı transferler askıya alındı.

YILDIZLAR ŞOKTA: Birçok Avrupa kulübünün ilgisini çeken ve scout ekipleri tarafından yakından takip edilen Kerem Aktürkoğlu, Marcao Teixeira, Victor Nelsson ve Alexandru Cicaldau gibi isimlere gelecek olan teklifler bekletilecek.

KRAL DÜŞER: Camiada herkesin ağzında "Kral düşer, Galatasaray düşmez" sözü var. Ancak bu kadar belirsizliğin, bu kadar bilinmezliğin ortasında düşme hattına bu kadar yakınken, ortaya taraftarların canını yakabilecek bir durumun çıkmasından korkuluyor.

9 PUAN FARK VAR

Galatasaray ile küme düşme hattında yer alan en yakın rakibi Altay arasında 9 puan fark var. Ama daha ortada 8 maç var ve her an her şey değişebilir. Özellikle de Galatasaray'ın kalan 8 rakibi karşısında ilk devrede sadece 1 galibiyet alabilmiş olması endişeleri artırıyor. (Fotomaç)

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Türk gençler oynasın. Galatasaray ruhu olan oynasın. A takım oynasın. Kaybetseler bile bizim gençler elinden geleni yine de yapar. Yeter artık maymun getirmeyin istemiyoruz kardeşim. Kulüp battı batacak. Bütün yabancılar satılsın. 82 şehir için Galatasaray altyapısı yapılsın. Bir marcao gider 15 milyon Euro, 100 tane Mehmet Murat Ahmet gelir sorun yok. Marcao varkende takım kaybediyor. Bari gençler tecrübe kazansin
    Cevapla
  • Bu işler böyle 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer düşme tehlikesi oluşsa bile düşürmezler. Aynı bir kaç sezon önce fb'yi düşürmedikleri gibi.
    Cevapla
  • yaani 2 yıl önce Şikayet Et
    gs li değilim ama düşeceğini sanmıyorum. dört büyüklerden birinin düşmesi zaten iyi olmayan futbolumuz için daha da kötü bir durum olur bence. ancak mali durumlarını düzeltmezlerse pek parlak günler de beklemiyor dört büyükleri.
    Cevapla
  • Olcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray düşmez velev ki düştü , artık düştüğü lig süper lig adını alır. GS varsa o lig süper olur anlayın niçin düşmeyeceğini.
    Cevapla
  • Behlül 2 yıl önce Şikayet Et
    GS hiç almasa Altay ve Yeni Malatyayi yense fazla gelir.Ki çok yenecegi takım var daha.Hangi had ile bunu yazıyorsunuz z
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    pehlül malatya nın adını ağzına alma ,zaten takım maddi zorluk içinde futbolcular oynamıyor klup bırakmış maçları..sen takımına bak bi halta yarasa bu seviyede olmazdınız..hakem satın almaya bakın siz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR