Morutan için Al Ain iddiası!

Romanya basını, Galatasaray'da sezon başında transfer edilen Morutan'ı Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Ain'in istediği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2022 09:56 GÜNCELLEME 05.04.2022 19:05 Galatasaray
Morutan için Al Ain iddiası!
Morutan için Al Ain iddiası!

Galatasaray'da Domenec Torrent döneminde forma şansı bulmakta zorlanan Olimpiu Morutan'ın kiralık olarak başka bir takıma gönderileceği yönündeki iddiaların yanında, genç oyuncunun Romanya'ya dönme ihtimali de konuşuldu.

Rumen basınındaki haberlere göre, şu anda Rumen kulüpleri Olimpiu Morutan'ın maaşını karşılayabilecek durumda değil. Eurosport Romania'nın haberine göre; Morutan'ı Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Ain istedi.

Al Ain için Olimpiu Morutan'ın maaşını karşılama yönünde herhangi bir sorun bulunmuyor. Ancak Galatasaray'da önümüzdeki dönemde seçim olacağı için şu an itibariyle net bir karar verilmiş değil.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan, sarı-kırmızılı takımın formasını ligde 23 maçta giydi. Genç futbolcu rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Olimpiu Morutan takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Adana'ya kiralanmali yunusun yerine gelişip gelsin bence satarlarsa yönetim pişman olur bence çok yetenekli futbolcu Galatasaray böyle oyuncuları harcıyor ikinci Alex Telles vakası
    Cevapla
  • Fatih Kahya 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar iyi topçu. Bence pişman olacağız. Böyle genç ve iyi topculari 1/2 maçta gözden düşüyoruz... Bu nasıl mantık anlamadım. Bence biraz top oynatmak lazım...
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahi ne oldu bu morutana yav?
    Cevapla
  • prof 2 yıl önce Şikayet Et
    harcadilar adami.. alex telles vakası
    Cevapla
  • Arda 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayn
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    morutan forvet arkasında 10 numara pozisyonunda oynarsa daha çok takıma katkı sağlar,sağ açıkta oynadığı zaman takıma katkı sağlayamıyor, galatasaray morutanı yollayacaksa kiralık olarak yollamalı tecrübe kazanıp tekrar takıma dönmeli, geleçek yıllarda galatasaraya iyi bir bonservis getirisi sağlayacak futbolçu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR