Galatasaray'dan ayrılık açıklaması! 'Torrent...'

Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı, teknik direktör Domenec Torrent'le ilgili çıkan ayrılık iddialarına cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2022 14:56 GÜNCELLEME 06.05.2022 15:12 Galatasaray
Galatasaray'dan ayrılık açıklaması! 'Torrent...'
Galatasaray'dan ayrılık açıklaması! 'Torrent...'

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Nihat Kırmızı, yaptığı açıklamada başkan Burak Elmas'ın Domenec Torrent ile ayrılık üzerine görüştüğü haberlerine açıklık getirirken İspanyol teknik direktör ile sezon sonuna kadar devam edileceğini açıkladı.

Ligdeki Demir Grup Sivasspor mağlubiyetinden sonra Galatasaray'ın teknik direktör Domenec Torrent ile yollarını ayıracağı yüksek sesle dile getirilirken, Burak Elmas'ın deneyimli antrenör ile bunun üzerine görüştüğü iddia edilmişti. Torrent'in geleceği ile ilgili konuşan Galatasaraylı yönetici Nihat Kırmızı, "Domenec Torrent ile başkan Burak Elmas iddia edildiği gibi bir ayrılık görüşmesi yapmadı. Görevim itibariyle Torrent ile devamlı görüşen benim. Torrent sezon sonuna kadar devam edecek. Yeni gelecek yönetimin de kendisiyle çalışmak isteyeceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Bu adama bir sene sabır gösteremedik"

Torrent ve ekibinin sözleşmelerinin feshedilmesi durumunda tazminatının yüksek olacağı iddialarını yanıtlayan Nihat Kırmızı, "Yeni yönetim istemezse Torrent para konusunda zorluk çıkarmayacaktır, söylendiği gibi değil. Bizimle şu ana kadar hiçbir şekilde para konuşmadı. Bu adama bir sene sabır gösteremedik. Florya'da yaptığı çalışmaları ben görüyorum. Torrent'in yerine Roberto Mancini gelse ona sabır göstermeyecek miyiz? Her şey sil baştan olacak." dedi.

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee devam edeceğiz diyorsunuz yeni gelecek yönetimde çalışmaya devam edecek diyorsunuz bu Adam hangi başarısı varda devam edecek yönetim o zaman Fatih terimin yardımcı Antırönörüne neden bırakmadınız takımı bu adamda yardımcı antırönör ne gördünüz bu adamdan ispanyol olduğu içinmi Türk antırönör bundan daha fazla katkı yapardı en az türk futbolunu biliyor
    Cevapla
  • Üsküplü 1 yıl önce Şikayet Et
    O muslera sivasdan yedigi gol nedir bu nasil iş Şike gibi amatör kaleci yemez Sonra antrenöre konuş.o top gol oluyorsa hoca ne yapsin.
    Cevapla
  • ibrahim yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Torrent önemli değil de, ligin bu safhasında iddiamız kalmamıuşken hala Gomis, Babel ,Arda ,Semih gibi isimleri sahaya sürmesi değil Torrent'i sizi bile bitiriyor haberiniz olsun... Hele hele bu olaylar yüzünden Gomis'in kontratı uzarsa, bu seyirci sittin sene kulaklarınızı çınlatır... Sanki gıcıklığına takım sürüyor sahaya ... yakında İspanyolca saydırırsa seyirci görürsünüz...
    Cevapla
  • sert adam 1 yıl önce Şikayet Et
    yorum mu yaptın şimdi sen...?_ bu adam dehşet bir hocadır..sen ne anlarsın. futboldan..boş yapma..
    Cevapla
  • Tuşbalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın sahaya çıkarttığı kadrodan ve oynattığı futboldan nasıl bir hoca olduğu belli, aynı sizin yöneticiliğiniz gibi, bu adamlara gösterdiğiniz sabrı keşke kendi çocuklarınızada gösterseydiniz.
    Cevapla
  • Leon03222 1 yıl önce Şikayet Et
    Gösterecekseniz o sabrı Fatih terim e gösterseydiniz belki ilk üçte bitirebilirdik ligi
    Cevapla
  • .. .... 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim sanırım tahmini yanlışsa düzeltin 14-15 maç yaptı. Ligde ve siramiz 11 di önemli olan sıra değil kurduğu takım. A Z kadar bu lig oyuncusu değil en iyi dedimiz kerem bile nerde pas nerde sut atacağını bilmiyor burda bana küfür sayıp sovebilirsiniz sorun değil proje gençlik di ama yanlış genç oyuncu tercih edilince böyle oldu sonra üstüne torrent getirildi bı ayağı çukurda olan bı takıma böyle yabancı hoca yetirip ve böyle kadrosu olan bı takıma verim vermesini beklemeyin Avrupa ligi. Emin olun. Gruptaki hiç takım Marsilya da dahil Galatasaray tam tanımadığı için yenildi ve bu gruptan bu şekilde çıktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR