Okan Buruk'tan Galatasaray açıklaması: Doğru zaman geldi

Başarılı teknik direktör Okan Buruk, "Galatasaray teknik direktörlüğünü istiyorum. İnşallah bir gün olur. Doğru zamanın geldiğini düşünüyorum" ifadesini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2022 18:14 GÜNCELLEME 22.05.2022 18:14 Galatasaray
Okan Buruk'tan Galatasaray açıklaması: Doğru zaman geldi
Okan Buruk'tan Galatasaray açıklaması: Doğru zaman geldi

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçim sonrası İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile yolların ayrılması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı takımın gündemindeki teknik direktörlerden Okan Buruk konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Başakşehir'de şampiyonluk yaşayan ve bir sonraki sezonun ortasında görevinden ayrılan Okan Buruk, isminin sıkça geçtiği Galatasaray teknik direktörlük görevi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

NTV'de Kırılma Anı'na konuk olan Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"2013'ten beri tek başıma çalışıyorum, Süper Lig 'de birçok takımı çalıştırdım, Galatasaray'a rakip oldum. Böyle maçlarda duygularınızı belirtmeyi doğru bulmuyorum. Taraftara öyle gözükmeyi doğru bulmuyorum. Bir futbol adamıyım, teknik direktör olarak Türkiye'de en yukarılara çıkmak istiyorum.

"GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ OLMAYI İSTİYORUM"

Galatasaray'a teknik direktör olabilmek için çok çaba sarf etmek gerekir. Ben kariyerimde çok çaba sarf ettim. En dipten gelip şampiyonluk yaşamış bir teknik direktör olarak Galatasaray teknik direktörü olmayı kendime yakıştırıyorum ve istiyorum. Birçok insandan da bunu alabilmek çok önemli. Sokak bir aynadır. Gittiğiniz her yerde insanlar size sevgisini gösteriyor. Bunu insanlardan duymak çok güzel. Bir sonraki teknik direktör olarak beni görmeleri çok önemli. İnşallah bir gün olur. En doğru zamanda her şeyin olması önemli. Doğru zamanın geldiğini düşünüyorum. Benim için hayatıma baktığımda doğru zamanda olacaksa olsun."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca devri kapandı bence çünkü genç Tekniktirektörler gelmeli bence düşünün fatih terimle okan buruğun yaş ortalaması kaç biri yetmiş biri kırk sekiz çünkü yeni beyin gerekiyor takıma fatih hoca gelse yine aynı sistemde oynayacak takım sistemi değiştirecek bir adam lağzım
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Torrent i aratmazsın Okan Hocam
    Cevapla
  • ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan bir şansı hakediyor, ama Terim varken çok zor , kovulsa da gitmiyor adam biraz daha beklemek lazım gibi geliyor
    Cevapla
  • ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan bir şansı hakediyor, ama Terim varken çok zor , kovulsa da gitmiyor adam biraz daha beklemek lazım gibi geliyor
    Cevapla
  • Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle dönemde gelirse yazık olur Okan'a. Maddi olarak büyük borçlar altındayken pek bi başarı geleceğini sanmıyorum. Bu kulüp gs lisesi kafası olduğu sürece de bu borç batağından kurtulamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR