Morutan pişmanlığı! İlk maçında 2 asist yaptı

Galatasaray'dan Serie B ekiplerinden Pisa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Morutan ligdeki ilk maçında 2 asist yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2022 11:07 GÜNCELLEME 15.08.2022 11:07 Galatasaray
Morutan pişmanlığı! İlk maçında 2 asist yaptı
Morutan pişmanlığı! İlk maçında 2 asist yaptı

Yaklaşık 10 gün önce kadar Serie B ekiplerinden Pisa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Morutan ligdeki ilk maçında damga vurdu.

İlk 45 dakikası 1-1 geçilen mücadelede Cittadella, 66. dakikada skoru 4-1'e getirince Morutan, Artur Ionita'nın yerine oyuna dahil oldu.

90+2'de kazanılan korneri kullanan Morutan Sibilli'yi golle buluşturdu ve skor 4-2'ye geldi. Yine uzatmalarda bu kez akan oyunda topla ceza sahasının solunda dışında buluşan Morutan arka direğe yaptığı ortada Canestrelli'nin golünü hazırladı.

Morutan'ın iyi performansı Galatasaraylı taraftarlar arasında da gündem olurken, oyuncunun takımda kalması gerektiği savunuldu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Vah vah vah 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsaydı kendi kalesine 10 gol mu atsaydı oynasın dıye kiralanıyor. Vah ulkeme vah
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    gönderilmesi hata hazırlık maçlarında gayet iyiydi. gelenler gidenleri aratacak gibi gözüküyor. Seferoviçle filan olmayacağı belli oldu. Yunus'un yedeği olurdu morutan mis gibi olurdu
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten iyi futbolcu ama şans olmadı
    Cevapla
  • Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Olimpiu morutan haksızlığa uğrayan bir futbolcudur geldiği günden beri kaç kez maça çıktı çıktığı maçlar hep ikinci yarı sonları nasıl bir gelişme bekliyordunuz ki. Yazık. inşallah opsiyon kullanıp almazlar da yunus gibi hatta daha güçlü bir seviyede gelsin
    Cevapla
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    2. sınıf rumen topçu kalır italy 2 de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR