Cicaldau için son çare Morutan formülü!

Geçen sezon tam 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Cicaldau, bu sezonun ilk iki haftasında kadroya bile giremedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2022 09:50 GÜNCELLEME 16.08.2022 09:50 Galatasaray
Cicaldau için son çare Morutan formülü!
Cicaldau için son çare Morutan formülü!

Galatasaray'ın son yıllarda yaptığı en büyük yatırımlardan biri de Alexandru Cicaldau'nun transferiydi. Sarı-Kırmızılılar, Romanya Milli Takımı'nda da düzenli oynayan genç oyuncunun bonservisine geçen yaz tam 6.5 milyon Euro ödedi.

Sezonun büyük bölümünde forma giyen, ancak beklentilerin altında kalan 25 yaşındaki futbolcu, yeni hocası Okan Buruk'un gözüne girmeyi ise başaramadı. Bu sezon ligin ilk iki haftasındaki Antalyaspor ve Giresunspor maçlarında kadroya bile giremeyen Rumen yeteneğe bir çözüm yolu aranıyor.

Morutan formülü düşünülüyor

Oyuncudan zarar etmek istemeyen Sarı- Kırmızılılar, menajeri vasıtasıyla gelen teklifleri değerlendirmeye alsa da beklenen rakamlara henüz ulaşılamadığı belirtiliyor. Bir diğer Rumen oyuncusu Morutan’ı İtalya Serie B takımlarından Pisa'ya kiralık veren Galatasaray'ın, Cicaldau için de benzer bir formül izleyebileceği ve oyuncuyu kiralık verebileceği bildirildi. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    kötü oyuncu değil bu romenler iyi takımda iyi oynarlar ama Berkan taylanla oynadı bu zavallılar ne yapsın
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Cicaldau 'yu 10 numara diye almamalı daha cok Berkan veya Taylan yerinde oynatilmali ve yanına deneyimli isimler koyulmaliydi ama torrent ve fatih terim bu adamı hem 10 numarada oynattı hemde yanına Berkan ve taylani koymasi adamın performansını düşürdü aynı şey koruyan içinde doğru aslında moruyon bence 10 numara pozisyonunda oynamali
    Cevapla
  • Yorgun 1 yıl önce Şikayet Et
    Terim Terim diyenlere duyurulur.
    Cevapla
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Kazık yedinmi böyle yiyeceksin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR