Galatasaray'da yeni transfer tutmadı! Yerine takviye...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, stoper, kanat oyuncusu ve santrfor takviyesi için yönetimle görüştü.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2022 11:12 GÜNCELLEME 30.08.2022 11:12 Galatasaray
Galatasaray'da yeni transfer tutmadı! Yerine takviye...
Galatasaray'da yeni transfer tutmadı! Yerine takviye...

Bu yaz kadrosuna dokuz yeni futbolcu katan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, 0-0 Trabzonspor karşılaşması sonrası Transfer beklentisini bir kez daha dile getirdi. “Takviye istiyoruz. En az 3 transfer için çalışıyoruz” diyen Buruk’un takviye yapılmasını istediği mevkiler ve gerekçeleri şöyle:

1- STOPER: GÜVENiLiR BiR YEDEK OYUNCU YOK

Bu bölgede Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakçı’dan başka gözü kapalı sahaya sürülecek oyuncu yok. Alternatif isim olarak Christian Luyindama görünüyor ancak teknik heyet bu oyuncuya güvenmiyor ve gönderilmesini istiyor. Galatasaray, şartların uygun olması durumunda 2 stoper birden alacak. İlk aday, Sassuolo’da forma giyen Kaan Ayhan. Sarı kırmızılılar, çok yönlü bir oyuncu olan Kaan’ın transferiyle hem yerli oyuncu sayısını artırmış olacak hem de sağ bek, stoper ve önlibero mevkilerine alternatif kazandırmış olacak.

2- KANAT: KEREM VE YUNUS ALTERNATİFSİZ KALDI

Gerek sağ gerekse sol kanatta forma rekabeti gibi bir durum söz konusu değil çünkü bu mevkilerde oynayabilecek futbolcu sayısı son derece sınırlı. Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün, alternatifleri olmadığı için, formsuz olsalar dahi sürekli ilk 11’de oynatılıyor. Bu oyunculara rakip olabilecek bir tek Barış Alper Yılmaz var ancak o da henüz ilk 11 seviyesinde görülmüyor. Galatasaray yönetimi bu nedenle kanatlara direkt 11 oynayabilecek kalitede futbolcu alacak.

3- FORVET: SEFEROViC BEKLENENi VEREMEDi

Galatasaray, Süper Lig’in ilk 4 haftasında sadece 2 gol atarken, bunların ikisi de maçlarda sonradan oyuna giren Bafetimbi Gomis’ten geldi. Bu bölgede ilk 11 oynatılan Haris Seferovic, gerek fizik güç gerekse son vuruş becerisi açısından bekleneni veremedi. Seferovic’in henüz istenen seviyede olmaması ve Gomis’in 37 yaşına gelmiş olmasını dikkate alan sarı kırmızılılar, kaliteli bir santrfor takviyesi yapacak. Bu noktada gözler, PSG’nin dünyaca ünlü golcüsü Mauro İcardi’ye çevrilmiş durumda.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • Adil G. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadro ile ilk 6 bile zor. Fatih Terimide böyle harcadılar. istediği hiç bir adamı almadılar eldeki iyi futbolcularıda sattılar. marcao da satıldı. al bakalım şimdi aynı ayarda bir futbolcu alabiliyor musun
    Cevapla
  • Şenol 1 yıl önce Şikayet Et
    Ön libero mevkii de yetersiz kariyerli bir stoper ve kariyerli bir ön libero şart takım gol atar ancak defans top çıkaramıyor
    Cevapla
  • Mmaslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi takımdan bahsediyorsun. Ön liberoda kim oynuyor biliyormusun. :))))
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne kqfa yahu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoca doğru proplemleri görmüş
    Cevapla
  • birkan kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    önceden okan gelsin diyenler şimdi eleştiri yağmuruna tutuyor lar o kadar beyin yetenek varsa takımın başına geçin işiniz anca klavye den yazmak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR