Fatih Terim'e büyük onur! Tarihi davet

Dünyanın en prestijli spor ödüllerinden olan GoldenFoot'ta efsaneler arasına girecek olan Terim, Monaco'da 21 Aralık'ta düzenlenecek gala gecesinde boy gösterecek.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 10:14 GÜNCELLEME 30.09.2022 10:17 Galatasaray
Fatih Terim'e büyük onur! Tarihi davet
Fatih Terim'e büyük onur! Tarihi davet

Türk Milli Takımı ve Galatasaray 'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, dünyanın en prestijli spor ödüllerinden biri olarak gösterilen GoldenFoot'ta efsaneler arasına ismini yazdıracak. 2003'ten bu yana dünya futboluna önemli katkılar sağlamış ve markalaşmış isimlere verilen ödül bu sezon Fatih Terim'e de takdim edilecek.

Resmi davet gönderdiler

Fanatik'in özel haberine göre, her yıl Monaco'da düzenlenen ödül töreninde efsanelerin gala gecesine katılarak ayak izlerini killi bir zemine basarak, futbola kattıkları değeri somutlaştırdıkları organizasyonda bu sezon Terim de boy gösterecek. Terim'e resmi davetin birkaç gün önce gönderildiği öğrenildi. 2003'ten bu yana düzenlenen organizasyonun bu sezon 20. kez düzenlenecek gala gecesi 21 Aralık'ta Monaco'da tertiplenecek.

Beckenbauer, Pele, Maradona...

Fatih Terim, daha önceki efsaneler gibi ayak izini bıraktıktan sonra kısa bir de konuşma yapacak. Aralarında futbol dünyasının tanıdığı çok önemli isimlerin olduğu jüri tarafından belirlenen isimler, ödül töreninden bir yıl sonra yine Monaco'ya giderek, ayak izlerinin konumlandırıldığı bulvarı geziyor. Bugüne dek bu prestijli ödülü alanlar arasında Franz Beckenbauer, Di Stefano, George Best, Eric Cantona,Dassaev Puskas, Marcelo Lippi, Pele, Zidane ve Maradona gibi dünya futbolunun marka isimleri yer alıyor. Goldenfoot ödülleri futbolun efsanelerini yanı sıra halen aktif futbol yaşamını sürdüren ve en az 28 yaşındaki oyunculara da veriliyor.

İşte o belge:

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Çakma futbol mafyası
    Cevapla
  • paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    erman söylemişti yıllar önce. klüp dernek niteliğinde olduğu için bankalar dokunmuyor. sıkışınca da devlet baba faizi sıfırla. adam hem hocalık yaptı hem menajerlik hemde emlakçılık. transferlerden komisyon aldığı yılları unutmadık. türk futbolunu menfaat için geliştirdiğini söyleyen kim varsa bizler biliyoruz. arda bile daha geçenlerde ortaya çıktı milli takım prim ücreti yatmadı diye deli olmuş. bizler mesut özile milli takımda oynamadı diye kızarken evladımız dediğimiz oyuncular prim derdinde. para tapan topluma yazıklar olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Feteyle pırım yapan para ıcın ulkesını satan yanı mıllı takımı galatasaya hergeldıgınde gs ıflasa suruklendı turkıyede gs kazandı parayı hıc bır takım kazanmadı ama en boclu takım gs
    Cevapla
  • Boya 1 yıl önce Şikayet Et
    Papucumun efsanesi
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne onur ama, ayak izini alacaklar. Bence ağzını sıkıp onun izini çıkarsalar daha güzel olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR