Dünya devinden Icardi için takas teklifi!

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi ile Juventus'un ilgilendiği öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2023 10:16 GÜNCELLEME 08.03.2023 23:12 Galatasaray
Dünya devinden Icardi için takas teklifi!
Dünya devinden Icardi için takas teklifi!

Fransız basınında yer alan habere göre, PSG, Icardi ile yolları kesin olarak ayırmaya karar verdi. Teknik direktör Galtier de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Icardi yeni sezon planlarımız arasında yer almıyor" açıklamasını yapmıştı.

BEKLENTİ 10 MİLYON EURO

Fransız medyası, PSG'nin Arjantinli yıldız için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiğini ileri sürdü. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Galatasaray Yönetimi vakit kaybetmeden harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini daha da düşük bir bedelle kulübe kazandırmanın hesapları içinde.

"SİZ ANLAŞIN YETER"

Galatasaray'ın bu operasyondaki en büyük avantajı ise Icardi'nin tutumu olacak. 30 yaşındaki santrfor, "Siz PSG ile anlaşın yeter, ben imzaya hazırım" diyerek sarı-kırmızılı kalmaya yeşil ışık yaktı. Arjantinli yıldızın son günlerde Galatasaray'la ilgili yaptığı pozitif paylaşımlar da "Beklenen anlaşma sağlandı" diye yorumlanıyor. Sarı-Kırmızılılar sezon bitmeden Icardi'nin bonservisini almayı hedefliyor.

JUVENTUS TAKASLA BİTİRMEK İSTİYOR

İtalyan basınından Calcionow, Mauro Icardi konusunda dikkat çekecek bir iddia ortaya attı. Arjantinli golcünün Juventus'un yeni sezon için belirlediği transfer hedefleri arasında yer aldığı aktarıldı. İtalyan devi, bu transferi takas formülü ile sonuçlandırmak istiyor.

KEAN'A KARŞILIK ICARDI

La Gazzetta dello Sport'a göre son Roma maçında oyuna girdikten 40 saniye sonra kırmızı kart gören Moise Kean'in Juventus'ta kalma ihtimali bulunmuyor. İtalyan devi, Calcionow'ın haberine göre Kean'i eski takımı PSG'ye önererek Icardi transferini bitirmeyi hedefliyor.

GÖZLER PSG VE ICARDI'DE

PSG'nin Moise Kean'in yeniden kadroya katılmasına nasıl yaklaşacağının transfer adına belirleyici olabileceği ifade edildi. Ayrıca bu noktada Mauro Icardi'nin kararı da önem taşıyor. Arjantinli yıldızın Galatasaray'da mutlu olması Sarı-Kırmızılıların elini güçlendirse de Juventus gibi bir ekiple İtalya Serie A'ya dönme ihtimaline de sıcak bakabileceği aktarılmakta.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • VATANSEVERRRR. 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi hayirlisi bakalim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR