Erden Timur, Zaniolo transferinin bonservis miktarına açıklık getirdi

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Timur, Zaniolo transferinin kulübe maliyetine de açıklık getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2023 21:54 GÜNCELLEME 28.03.2023 22:00 Galatasaray
Erden Timur, Zaniolo transferinin bonservis miktarına açıklık getirdi
Erden Timur, Zaniolo transferinin bonservis miktarına açıklık getirdi

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair açıklamada bulundu.

Timur, TV100'de yayınlanan "Az Önce Konuştum" adlı programda Candaş Tolga Işık'ın sorularına cevap verdi:

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"En kolay olan şey birlik olmak. Memlekette zor anlarda birlik olmayı çok iyi biliyoruz. Büyük takımların muazzam bir gücü var. Bu gücü sadece futbolda kullanmak olmaz. Birçok afete gittim. Böyle örgütlü yapılarla çok daha fazlası yapılabilir."

250 MİLYON TL BAĞIŞLADI MI?

"Nef Vakfı ve Galatasaray ile birlikte toplam 500 tane konteyner yapıyoruz. Her yok oluş, yeni bir varoluştur. O insanların yeniden evlerine dönmeleri için elimizden geleni yapmamız lazım."

"Toplam 650 bin konut yapılması lazım. Herkes önümüzdeki 2 yıl kazancımızın büyük çoğunluğunu buna harcamamız lazım. Ben şirketimi bunun için kurdum. Şirketin dağıtılabilir olan karını 12 yıldır vakıf çalışmalarına aktarıyoruz."

"O an konuşmak çok yanlıştı. Bir daha çıkmadım. Bu lig bu şekilde biter mi? dedim. Bizim de tecrübesizlikti. Sinirle söylenen bir şeydi."

"Her ekranda özür diledim. Sivas maçına kadar da hiç maç sonu çıkmadım. Bunun sürekli gündeme getirilmesi maksadın dışına çıkıyor. Eşim kendini hiç gördün mü? dedi. İlk önce ben bu cümleyi kurmadığımı söyledim. Sonra beni sürekli izleyen Fenerbahçeli Kanadalı bir arkadaşım vardı. Onunla birlikte izledim ve söylediğimi fark ettim. Bu laf beni yıllarca takip edecek herhalde."

"Memleketteki en önemli sorunlardan bir tanesi 'bana dokunmayan bin yaşasın' demek. Sporda bu kadar başarısızlığın sebebi niyet. Kabiliyet değil. Hangi amaçla oraya geldiğin önemli. Herkesin niyet sorguladığı, birbirinden şüphe duyan bir toplumuz. Galatasaray toplantılarında da söylerim her zaman ana amacımız Galatasaray değil diyorum."


 

ZANIOLO'NUN BONSERVİS ÜCRETİ NE KADAR?

"Sözleşmesinin bitmesine 1,5 sene vardı. Bournemouth ile anlaşma yapıldı 30 milyon Euro'ya. Zaniolo vazgeçiyor transferden. Bunun sonucunda Roma da cephe alıyor oyuncuya. Bizim için en uygun ortam oluştu."

"Biz görüşmeler yaptık. 1 haftalık süre içinde. Toplam 15 milyon Euro ödeyeceğiz. 5 yıla yayılmış bir şekilde ödenecek. 526 bin 300 Euro Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak verilecek. Bunların da en az yüzde 50'sinde oynarsa toplam 1 milyon Euro bonus verilecek."

"Eğer çeyrek finale kalırsa 1 milyon Euro küsür, yarı finale kalırsa 1, 1,5 milyon, şampiyon olursak da 1,5 milyon verilecek. Ancak bu şekilde 30 milyona doğru gidiyor."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    adamın tipine havalara bakın, aslında komisyoncu maaşlı çalışan, sanki kendi parasıyla iş yapıyo.
    Cevapla
  • Okan 1 yıl önce Şikayet Et
    adamlar cayır cayır iftira atıyor çık karşıma ispatla diyorsun başarısızsın diyorlar alakaya bak alıştılar tabi fenere laf atmadan başarı yok ülkede
    Cevapla
  • fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    en az 15 eder. ötesini oynadıgı futbol gösterecek. bosuna çamur atmaya çalışmayın. avrupadan böyle genç bi topçuyu özellkle de biraz gelecek vaad edeni bu rakamlardan aşagı alamıyosunuz birde bu adamı türkiyeye getireceksnz. beyler zor işler bunlar
    Cevapla
  • Volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam kalsın burada iş yapar
    Cevapla
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben koyu bir galatasaray taraftarıyım bu adamın o kadar süper bir adam oldugunu görmedim daha hemen bizim elimizden alıcaklarınada pek insnmıyorum biraz şişirildi gibi geliyor bana inşallah yanılıyorumdur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR