Galatasaray'a sürpriz orta saha! Fiyatı el yakıyor
Rotasyonlu kadro kurmak isteyen sarı kırmızılılar, orta saha hattı için 20'lik yıldızı gözüne kestirdi. Erden Timur, Zagreb'le görüşme gerçekleştirdi.
Uzun süredir 10 numara pozisyonuna genç bir yıldız almak isteyen G.Saray, Zakharyan ve Szymanski gibi isimlerle ilgileniyordu. Bu transferlerden sonuç alamayan Aslan'ın son gözdesi de ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılarda yeni hedef Martin Baturina oldu.
ERDEN TİMUR'DAN İLK TEMAS
Geçtiğimiz günlerde Avrupa turuna çıkan başkan vekili Erden Timur, Dinamo Zagreb forması giyen 20 yaşındaki oyuncu için ilk teması kurdu.
FİYATI EL YAKIYOR
Nisan ayında sözleşmesini 2028'e kadar uzatan Baturina'nın fiyatı ise el yakıyor. Kulübünün en az 20 milyon euro beklediği Hırvat 10 numarada beklemeye geçildi. Yüksek bedelli bir satış gerçekleşirse harekete geçileceği öğrenildi.
8 GOL, 18 ASİST
2021'den bu yana Dinamo Zagreb'de oynayan Martin Baturina, 68 maçta forma giydi. 8 gol ve 18 asistlik katkısıyla dikkat çekti.
-
Misafir 3 yıl önce Şikayet EtHa söyle, gelecege yatirim yapin ki en azindan klübe kazanç getirisi olurBeğen
-
Özgün İzmirli 3 yıl önce Şikayet EtŞunu kafanıza sokun ey kulüpler bu tarz oyuncular Galatasaray gibi kulupde bir iki hareket ve gol atsın parasını ikiye katlar 37-38 yaşında oyunculara bu parayı vereceğinize hem geleceği Garanti altına almış olursun hemde paranı 20 yaşinda yetenek o paradan assagi olmaz şampiyon liginde türü geçtinmi elindeki bütün genç oyuncular parasını 2 ye katlar ama yaşlılar parası sabit kalırBeğen Toplam 5 beğeni
-
Vatandaş 3 yıl önce Şikayet EtYusuf demir, cicildao, … vb?Beğen
-
alişükrüpaşa 3 yıl önce Şikayet Etdünya yıldızı arda bile bu memleketten anca 20m ile satılabildi.üstünü biz satamaıyoruz.anca avrupalı yıldız olacak yıldız gelecek sende kenarından alacaksın.Beğen
-
mehmet tan 3 yıl önce Şikayet EtMartin Baturina işte geleceğe yatırım hemen alalım galatasarayaBeğen Toplam 1 beğeni