Galatasaray transferi bitirdi! Bugün İstanbul'a geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Cedric Bakambu için mutlu sona ulaştı. Tecrübeli golcü, bugün İstanbul'a geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2023 14:16 GÜNCELLEME 21.07.2023 14:40 Galatasaray
Galatasaray transferi bitirdi! Bugün İstanbul'a geliyor
Galatasaray transferi bitirdi! Bugün İstanbul'a geliyor

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin alternatifi olması beklenen ancak Arjantinli yıldızın eşi Wanda Nara'nın rahatsızlığı nedeniyle durumu belirsiz kalınca transferi daha da önem kazanan Cedric Bakambu transferi için mutlu sona bir adım kaldı.

Galatasaray'dan teklif almadan 3 gün önce Al Nassr ile sözleşme imzalayan Bakambu'nun, kontrat feshi için uzun süredir Suudi kulübüyle görüştüğü biliniyordu.

SALI GECESİ TRANSFER ÇÖZÜLDÜ

Sarı kırmızılı kulübün Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur da Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Al Nassr yetkilileriyle bir araya gelip bu transfere nokta koymak için önceki özel uçakla Amsterdam'a gitti.

ANLAŞMA SAĞLANDI!

Sarı kırmızılı idarecinin devreye girmesiyle birlikte Al Nassr ve Bakambu'nun fesih konusu çözüldü ve Demokratik Kongolu oyuncunun Aslan olmasının önünde hiçbir engel kalmadı. İstanbul'da kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak olan 32 yaşındaki Demokratik Kongolu yıldız takımın Florya'daki yeni sezon hazırlıklarında da sahadaki yerini alacak.



BU AKŞAM İSTANBUL'A GELİYOR

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı tecrübeli golcü bu akşam İstanbul'a gelecek. 

MALİYETİ BELLİ OLDU!

Galatasaray, Cedric Bakambu için 900 bin euro bonservis bedeli ödeyecek. Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan sarı-kırmızılılar, Bakambu'ya yıllık 1.3 milyon euro maaş verecek.

40 MİLYON EURO'YA ÇİN'E TRANSFER OLDU

Türkiye'de daha önce Bursaspor forması giyen Bakambu, Bursaspor'dan 7.5 milyon euro'ya Villarreal'a transfer olurken İspanyol ekibindeki geçirdiği 2.5 sezonun ardından 40 milyon euro'luk bonservis karşılığında Çin ekibi Beijing Guoan'ın yolunu tutmuştu. Bakambu, Çin'deki 4 yılının ardından bedelsiz olarak önce Marsilya sonra da Olympiakos'ta forma giydi.

Geçen sezonu Yunanistan’da geçiren golcü oyuncu gol kralı olmayı başarmıştı. Olympiakos formasını terleten Demokratik Kongolu oyuncu 30 karşılaşmada 18 gol atmayı başarmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Fatsalı 9 ay önce Şikayet Et
    İşte golcü budur. 27 maçta 18 gol 6 asist yapmış. Üstelik icardi ile oynayacak. Fb ve beşiktaş hapı yuttu.
    Cevapla
  • Doğal 9 ay önce Şikayet Et
    İcardimi hani nerde :))
    Cevapla
  • Almancı 9 ay önce Şikayet Et
    GS Ali koçu taklit ederse sadece fenerin işine yarar!
    Cevapla
  • GS23 9 ay önce Şikayet Et
    Fb,bjk ne transferler yapıyor, bizim Cimbom da sadece laf üretip, reklam yapıyor.Halili süper ligde hiçbir kulup almaz idi.Onu bir transfer sayıyorlar.Yazıklsr olsun.Alabiliyormusun EVANDER i elini öpeyim.Dokuntilerle bir yere varamayizzzzz...
    Cevapla
  • Mücahit 9 ay önce Şikayet Et
    Adam maliyeti düşük ve ayrıca yedek golcü... Ona göre yorum yaparsak daha gerçekçi oluruz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR