Galatasaray Bakambu'nun maliyetini açıkladı

Galatasaray, Cedric Bakambu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar 700 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2023 19:44 GÜNCELLEME 23.07.2023 20:00 Galatasaray
Galatasaray Bakambu'nun maliyetini açıkladı
Galatasaray Bakambu'nun maliyetini açıkladı

Yeni sezon kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 2 yıllığına kadrosuna kattığı Cedric Bakambu'nun maliyetini açıkladı.



Demokratik Kongo Cumhuriyeti asıllı futbolcu için Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun eski kulübüne net 700 bin Euro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 2 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, her bir sezon için futbolcuya net 1,5 milyon Euro sezonluk ücret ödenecektir" denildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Morelli 8 ay önce Şikayet Et
    Lo hosgeldin afrikali bilo masallah gozler parliyor lazer gibi hadi bakalim gollerini bekliyoruz hirs hat safada belli
    Cevapla
  • Kartal 1 8 ay önce Şikayet Et
    Bjk li olarak, Tebrikler, transfer de 1 numara gs, şampiyonlar liginde başarılar, bizde orta saha yok, abubakara pas atacak adam yok, defansta yok, abubakar kendi geliyor orta sahaya alıp gidiyor sağolsun, taliscayı kirala yamadılar
    Cevapla
  • Boğaçhan 9 ay önce Şikayet Et
    Yalan dolan bakambu bedava oynarım,para istemem demiş
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Burasi nasil garip insanlarla dolu bir ülke
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bakambu bu sezon süper ligi sallar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR