Cedric Bakambu: Hoca ne zaman çağırırsa o zaman orada olacağım

Galatasaraylı futbolcu Cedric Bakambu, Pendikspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi sonrası böyle maçlar oynamanın her zaman zor olduğunu söyleyerek, “Hoca ne zaman çağırırsa o zaman orada olacağım” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2023 23:36 GÜNCELLEME 02.12.2023 23:36 Galatasaray
Cedric Bakambu: Hoca ne zaman çağırırsa o zaman orada olacağım
Cedric Bakambu: Hoca ne zaman çağırırsa o zaman orada olacağım

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray, deplasmanda Pendikspor’u 2-0 mağlup etti.

Mücadelenin ardından sarı-kırmızılı oyuncu Cedric Bakambu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şampiyonlar Ligi sonrası böyle maçları oynamanın zor olduğunu söyleyen 32 yaşındaki futbolcu, “Zor bir başlangıç yaptık ilk yarıya. İkinci yarıda daha iyi başladık. Yedek oyuncu olarak kilit rolünüz vardır. Biz de bu motivasyonla giriyoruz oyuna. Çok da mutlu oldum gol attığım için. Şimdi devamını getireceğiz” şeklinde konuştu.

“Hoca ne zaman çağırırsa o zaman orada olacağım”

Takım içerisinde rekabetin nasıl bir seviyede olduğunun sorulması üzerine Bakambu, “Açıkçası rekabet var. Takım içinde çok iyi oyuncularımız var. Hoca ne zaman çağırırsa o zaman orada olacağım ve hocanın ihtiyaçlarına cevap vereceğim. Biz hepimiz takım için buradayız ve takım için mücadele edeceğiz” diye cevapladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ümit 4 ay önce Şikayet Et
    muhteşem bir oyuncu 1. goldeki takipçiliği çok mühimdi ve 2. goldeki etkisi yadsınamaz bu oyuncuya laf eden futbol cahilidir
    Cevapla
  • GS aslanı 5 ay önce Şikayet Et
    Yaw bu adam topçu değil. Hangi zihniyetle bunu oyuna alıyorsunuz anlıyamıyorum. Hiçbir pası, şutu isabetli değil. Top kaybı had safhada. Kerem demirbay ve bu adam sahaya girince eyvah diyorum.
    Cevapla
  • Sevk 5 ay önce Şikayet Et
    Bunlar tıp yekün olmuşlar müslümanları hedef almışlar. Eskiden haçlı seferleri vardı. Şimdi küfür tamamen tek millet olmuş. Adeta merhametsizlik lerini ortaya koymuşlardır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR