Halil Dervişoğlu teklifleri geri çevirdi

Galatasaray'ın 24 yaşındaki oyuncusu Halil Dervişoğlu, Bakambu'nun yokluğunda daha çok süre alacağı için teklifleri geri çevirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.01.2024 10:43 GÜNCELLEME 01.01.2024 10:43 Galatasaray
Halil Dervişoğlu teklifleri geri çevirdi
Halil Dervişoğlu teklifleri geri çevirdi

Ocak ayında hareketli bir transfer dönemi geçirecek Galatasaray'da ilk teklif Halil Dervişoğlu'na geldi. İngiltere'den Championship ekipleri ve Hollanda'dan iki kulüp, Halil'i kiralamak istedi. Milli oyuncu ise sezonu sarıkırmızılı takımda tamamlamaya karar verdi. Afrika Kupası'na gidecek D.Kongolu Bakambu'nun yokluğunda Halil Dervişoğlu, ocak ayında oynanacak maçlarda daha fazla süre alacak. Teknik heyet ve yönetimin düşüncesi de Halil'in takımda kalması yönünde oldu. 500 bin Euro'ya bonservisi alınan oyuncu, 2027 sezonu sonuna kadar imza atarken bu sezon 20 milyon TL kazanıyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Osman 4 ay önce Şikayet Et
    Halil derviş oğlu ilk 11 başlar ise GS yenilir veya beraber kalırsa ne dersiniz Allah belasını versin Okan hoca Halil kim ya Rikardi oynat sana derler
    Cevapla
  • gerçekler 4 ay önce Şikayet Et
    bence daha çok süre almayı fazlasıyla hak ediyor kereme tanınan sabrın ufacık bir kısmı bu çocuğa tanınmadı bir maç sonradan girdi onda da olağan üstü iyi oynadı ama yine süre bulamaması manasız
    Cevapla
  • Fatih 4 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuk daha önce gs de forvet oynadı yine oynar bakambu ne ki ya
    Cevapla
  • Gül baba 4 ay önce Şikayet Et
    Takımda kalmalı yeterince forma şansı bulamadı türkiye kupası maçlarında daha fazla süre alır.
    Cevapla
  • Yawhehe 4 ay önce Şikayet Et
    Halil, Bakambudan çok daha iyi bence
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR