Galatasaray resmen açıkladı! Ali Koç'a suç duyurusu

Galatasaray'da divan kurulu toplantısı gerçekleşti. Sarı-kırmızılı takımın genel sekreteri Eray Yazgan, burada Fenerbahçe başkanı Ali Koç için suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.03.2024 19:10 GÜNCELLEME 20.03.2024 20:00 Galatasaray
Galatasaray resmen açıkladı! Ali Koç'a suç duyurusu
Galatasaray resmen açıkladı! Ali Koç'a suç duyurusu

Galatasaray'da mart ayı olağan divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'taki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda, Aykutalp Derkan başkanlığında düzenlenen toplantıya yönetim kurulundan ikinci başkan Metin Öztürk, başkan yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu ve Mehmet Cibara, genel sekreter Eray Yazgan ile üyeler İsmail Sarıkaya ve Bora İsmail Bahçetepe katıldı.

Başkan Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un kayınvalidesinin cenaze törenine katıldığı için toplantıya yaklaşık 1 saat gecikmeli geldi.

Toplantıda söz alan üyeler kulübün faaliyetleri hakkında görüş bildirdi. Üyelerden bazıları Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Galatasaray ile ilgili açıklamalarına tepki gösterirken, son dönemdeki gerginlikler karşısındaki duruşu nedeniyle sarı-kırmızılı kulübün yönetimini tebrik etti.

"UMARIM ALİ KOÇ AKLINI BAŞINA DEVŞİRİR"

Toplantıda söz alan divan kurulu üyesi Hüsnü Seçkin Koç, Ali Koç'un Galatasaray ile ilgili, "Beka problemi" açıklamasını eleştirdi.

Hüsnü Seçkin Koç'un konuşmasının ardından kürsüye gelen Eray Yazgan, "Bahsi geçen şahıs hakkında bir suç duyurusunda bulunduk. Gerekli tazminat davalarının takibini yapıyoruz. Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kuruluna gerekli başvuruları yaptık. Umarım aklını başına devşirir ve Galatasaray camiası hakkında bir laf ederken birkaç kez düşünür." ifadelerini kullandı.

"ALİ KOÇ'U MAHKEMEYE VERECEĞİM"

Divan kurulu üyesi Reşit Ömer Kükner, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç hakkında dava açacağını söyledi.

Ali Koç'un Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Süper Lig'den çekilme ihtimaliyle ilgili yaptığı açıklamayı hatırlatan Kükner, "Ali Koç adındaki şahsı mahkemeye vereceğim. Eğer 2 ya da 9 Nisan'da ligden çekilme kararı almazlarsa 10 Nisan'da mahkemeye gideceğim." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 220 TÜMÜ
  • Seyyahkdk 1 ay önce Şikayet Et
    Şu Ali Koç ne ağladı be arkadaş. Ne kadar boş iş varsa bu adamda. Yazık, çok yazık...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Başkan olalı Ali KOÇ Türk Futbolu ve Fenerbahçe her gün geriye gidiyor. Ligin Marka değerini düşürüyor.çıkan olayların kıyısında kenarında içinde göbeğinde. Gitsin şirketlerini yönetsin Bu egoyu bu toplum kaldıramıyor. Süper kupa finali 100. Yılda Türkiye de oynansın istiyor hakem yabancı olsun diyor herşey işine geldiği gibi. Federasyonu hakemleri camiaları siyaseti toplumu baskılamak i
    Cevapla
  • Seyfi 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahceni içine eti bütün kulupleri dusaman eti Fenerbahçe babasinin mali değil çekip gitsin ya
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bir takımın bu kadar gündemi işgal etmesine siyaset alanından spor alanına kadar hegomonya oluşturmasına müsade edlmemelidir. Bu arada klüp ile bu işleri yapanlar ayrıştırlaniliyorsa önce breysel sorumlular ha ayrışmıyorsa adaletin kesiği parmak acımaz
    Cevapla
  • Hibo 1 ay önce Şikayet Et
    Ali koç İç savaş çıkarmak istiyor Ali koç geldiğinden beri ülke sporunda KAOS hiç eksik olmadı sürekli KAOS tetikçiliği yapıyor sürekli ülkeyi gerecek açıklamalar yapıyor tansiyonu hiç düşürmüyor. AMAÇ belli darbeye zemin hazırlayacak anarşi ortamını oluşturmak.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    işinize gelmedi mi iç savaş çıkartacak vs der durur bu gs liler adam hakkını arıyor bundan doğal ne olabilir. bi tetikçi varsa hergün açıklama yapan ligi bitirtmeyiz yeterrrr diyen iyi aile cocukları dır
    Cevapla
  • cinar_578 1 ay önce Şikayet Et
    Fenefbahçe ligden çekilemez. Bu kadar basit değil. Ali koç meydana gelen olaydan dolayı magduru oynayıp Futbol federasyonundan arka kapı diyaloğu ile bir şeyler koparmaya çalışıyor. Borsada hissesi olan bir takım ligden çekildiğinde borsadaki durumunun ne etkiler doğuracagını kendisi de tahmin ediyor. Blöf yaparak durumu kurtarmaya çalışıyor. Demekki şampiyon olamayacagını anladı
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    bi çekilirse tff tepetaklak olur. bein spor sizin liginizi maçınızı da der topuklar. gelirler düşünce sen o zaman seyret cümbüşü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR