Süper Lig devleri Yusuf Yazıcı için kapışacak

Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray, Fransız ekibi Lille'den ayrılmaya hazırlanan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın transferi için karşı karşıya gelecek.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2024 11:18 GÜNCELLEME 28.03.2024 12:00 Galatasaray
Süper Lig devleri Yusuf Yazıcı için kapışacak
Süper Lig devleri Yusuf Yazıcı için kapışacak

Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile sözleşmesinin sonuna gelen ve takımdan ayrılması beklenen milli futbolcu Yusuf Yazıcı yeniden Süper Lig'e dönebilir.

Trabzonspor'un 2019'da 18.5 milyon euroya Lille'e sattığı Yusuf Yazıcı, Fransız ekibiyle henüz yeni bir sözleşme imzalamadı.

Lille'den ayrılacağı konuşulan İtalyan takımlarının da peşinde olduğu iddia edilen 27 yaşındaki futbolcu için Süper Lig'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın yarışa gireceği ileri sürüldü.



BEŞİKTAŞ ATAK YAPMAYA HAZIRLANIYOR


Sabah'ın haberine göre; transferde gelecek sezon için eksik bölgelerini erken tamamlamak isteyen Beşiktaş'ın bu doğrultuda Yusuf Yazıcı'nın menajeriyle temasa geçmeye hazırlandığı belirtildi.

Daha önce çıkan haberlerde kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ifade edilen Yusuf Yazıcı, b
u sezon 36 maça çıktı ve takımına 10 gol, 3 asistlik katkı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • T d 4 hafta önce Şikayet Et
    Bı cacık olmaz..
    Cevapla
  • ne yazık ki 4 hafta önce Şikayet Et
    bu çocuk ne yazık ki olmadı beklenti çok büyüktü ama büyük takım topçusu değilmiş adanaspor'da alanyasporda müthiş olur ama şampiyonluk kovalayan takımda yedekten bile katkısı hayal kırıklığı olur gibi gözüküyor dolayısıyla kendisi için orta seviyeli hatta alt seviyeli bir takım bile olsa avrupanın üst düzey liglerinde devam etmesi bence daha hayırlı
    Cevapla
  • Veli 4 hafta önce Şikayet Et
    Hata..
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Yusuf gs li kesin gs gider
    Cevapla
  • Ali 4 hafta önce Şikayet Et
    Sahada yürüyor, insan biraz koşar, artık işi bitmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR