Icardi açıkladı! Fenerbahçe'yi neden alkışladı?

Süper Kupa maçında Fenerbahçe U19 takımı sahadan çekilirken kenara giderek sarı lacivertli futbolculara alkış tutan Mauro Icardi'nin, bu hareketinin nedenini açıkladığı ileri sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2024 11:48 GÜNCELLEME 11.04.2024 12:17 Galatasaray
Icardi açıkladı! Fenerbahçe'yi neden alkışladı?
Icardi açıkladı! Fenerbahçe'yi neden alkışladı?

Fenerbahçe'nin U19 takımıyla çıktığı ve 2. dakikada sahadan çekildiği Süper Kupa maçının yankıları sürüyor.

Sarı lacivertli futbolcuların soyunma odasının yolunu tuttuğu anlarda Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin saha kenarına kadar gelerek rakibi alkışlaması ise geceye damga vuran hareketlerden birisi oldu.

İlk bakışta, Icardi’nin oyuncularla alay ettiği yönünde yorumlar yapılsa da Arjantinli futbolcuyu bu yanlış anlaşılmayı kısa sürede düzeltmek istedi. 

Haberde, tecrübeli santrforun, sosyal medyadan gelen yorumların ardından yakın çevresiyle görüşlerini paylaştığı ileri sürüldü.



Arjantinli yıldız, "Benim sahadaki oyunculara karşı olumsuz bir tavrım ve davranışım asla olamaz. Onlar kendilerinden isteneni yaptılar, diğeri farklı bir konu. Ben sadece gençleri alkışlamak istedim" ifadelerini kullandı.

Haber detayında ayrıca Icardi’nin aynı gün içerisinde U19 Ligi’nde maç oynayıp, sonra da kendilerine karşı mücadele etmek zorunda kalan genç oyuncuların durumuna çok üzüldüğü ve bu alkışlarla bir anlamda onları destekleyip, moral vermeye çalıştığı belirtildi.

Icardi, Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesiyle birlikte kazanmayı garantiledikleri Süper Kupa’yı, takım arkadaşlarıyla birlikte coşku içerisinde kutlamış, ardından kendi aralarında oynadıkları idman maçında da hırsı ve çalışkanlığıyla ön plana çıkmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Namyelüs 2 hafta önce Şikayet Et
    İcardı'ye inanacak kaç tane saftırık var?
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Yer mi bunları Anadolu çocuğu :)
    Cevapla
  • Mustafa37 2 hafta önce Şikayet Et
    yee yee afiyetolsun. İcardi yi başkalrıyla karıştırma. Kimseye yamuğu olmadı. Uydurma görüntülerden de ceza verdirdiniz .
    Cevapla
  • Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Kesın Türk avukat lar akıl vermiştir ekranlardan olan biteni gördük alay edercesine
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Sahayı terketmenin suçunu bile karşıya yüklemeye çalışıyorsunuzya pes artık iflah olmazsınız ali koç yat diyor yatıyorsunuz kalk diyor kalkıyorsunuz kendi iradeniz yokmu sizin ligde şansı kalmazsa gs maçınada çıkmayabilir bu zat haberiniz olsun yenikmekten korkuyor
    Cevapla
  • MASK 2 hafta önce Şikayet Et
    İlginç bir teori ama doğru çıkmayabilir
    Cevapla
  • BOZOK 2 hafta önce Şikayet Et
    Kıvırıyorsun dansöz gibi.Kerem topu dışarı atın diyor,sen gidip alkışladığı m dedidigin gençlere gol atıp çocuklar gibi seviniyorsun.
    Cevapla
  • Akıllı Adam 2 hafta önce Şikayet Et
    Aklın tutulmuş senin. Cesaretsiz, basiretsiz yönetimine sor bunun hesabını. Korkaklar ligden çekileceğiz dediniz yemedi, süper kupa maçına çıkmayacağız dediniz yemedi, Zavallı çocukları çıkarıp 2. dakikada çektiniz. 1 Dakikada golü yediniz çıldırdınız. Hasta mısınız siz ? Millet size hizmet mi edecek ? Ne sanıyorsunuz kendinizi. Az delikanlı olup maça hiç çıkmasaydınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR