Barış Alper Yılmaz transferinde ters köşe! Dev bonservis bedeli...

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz'a bir talip daha çıktı. İtalyan ve Alman ekiplerinin kıskacında olan Barış Alper Yılmaz için İngiltere Premier Lig ekibi devrede.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 12:01 GÜNCELLEME 20.04.2024 12:04 Galatasaray
Barış Alper Yılmaz transferinde ters köşe! Dev bonservis bedeli...
Barış Alper Yılmaz transferinde ters köşe! Dev bonservis bedeli...

Galatasaray'ın bu sezonki "joker"i Barış Alper Yılmaz, transferin de gözdesi konumunda.

Adı İtalyan ve Alman ekipleriyle anılan milli futbolcu için yeni bir iddia ortaya atıldı. Sezon sonunda transferde hareketli günler geçirmesi beklenen Galatasaray'ın astronomik satış hedeflerinden biri de Barış Alper Yılmaz.

Dün başarılı futbolcuyla yeni sözleşme imzalayan Galatasaray yönetimi, Barış Alper'in satışısından en az 30 milyon euro bekliyor.

Öte yandan Lazio ve Eintracht Frankfurt gibi takımların radarında olan 23 yaşındaki futbolcuya şimdi de İngiltere Premier Lig'den talip çıktı.

Sabah'ın geçtiği habere göre Aston Villa, Barış Alper Yılmaz'ı gündemine aldı. İngiliz ekibinin milli futbolcu için Galatasaray ile sezon sonunda masaya oturacağı aktarıldı.

Aston Villa sezon başında Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. İtalyan futbolcunun opsiyonunun kullanılması beklenmiyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Malatyalı 1 hafta önce Şikayet Et
    Fıraldakta para çok daha iyisını bulamazsınız bence fıraldağa teklif edın
    Cevapla
  • Arif¹ 1 hafta önce Şikayet Et
    Barış a gerçekten yakışır. Ama bizim hakemeler gibi davranacağını sanmıyorum yabancı hakemlerin. Biz de sarı kart bile gösterilmeyen futbolcular orada direkt kırmızı kırmızı oynamaya çalışamazlar bile. Dikkatli olması lazım.
    Cevapla
  • ulusalcı 1 hafta önce Şikayet Et
    Ali koç olsa 15 e verirdi :))
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 hafta önce Şikayet Et
    Kesin Mbabpe dende daha değerlidir:)
    Cevapla
  • Cimbomlu 1 hafta önce Şikayet Et
    İki defa topa vuran Ardayı 20 ye verince biz kıskanmadık. Ama milli takımın banko oyuncusu olan ve her mevkide başarılı olmuş bir oyuncuyu kıskanmak olsa olsa Ali Koç'un mektebinden çıkma birilerine yakışırdı.
    Cevapla
  • EBU UBEYDE-GAZZE 1 hafta önce Şikayet Et
    Avrupa'da her 2 maçta 1 kırmızı kart görür! Türkiye'deki hakemler GS li oyunculara kart göstermeye kıyamıyor!!! Avrupa maçlarında da gördük bunu!!!
    Cevapla
  • Cimbomlu 1 hafta önce Şikayet Et
    Aslında sizin gibilere cevap yazmaya değmez ama olimpiakos maçında neden bağırarak çağırarak ortalığı karıştırmadiniz? Çünkü çok iyi biliyorsunuz Türkiye'de yürüyor o taktikler. Ali haksız penaltıları, kırmızı kartları alır bir de üstüne bağırır mağdurum diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR