Galatasaray'dan Morutan'a geçmiş olsun mesajı

Galatasaray, MKE Ankaragücü'nde oynayan eski futbolcusu Olimpiu Morutan'ın, Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmada yaşadığı sakatlıktan dolayı geçmiş olsun mesajı yayımladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 12:02 GÜNCELLEME 24.04.2024 12:02 Galatasaray
Galatasaray'dan Morutan'a geçmiş olsun mesajı
Galatasaray'dan Morutan'a geçmiş olsun mesajı

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan paylaşımda, "Beşiktaş ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk karşılaşmasında üzücü bir sakatlık geçiren MKE Ankaragücü oyuncusu Olimpiu Morutan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; kendisinin bir an önce iyileşerek sahalara dönmesini temenni ediyoruz" denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Hepimiz Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    alex amma kuyruğuna basıp canını yakmışlar BAY ile İcardi belli ki :)
    Cevapla
  • Alexde souza 1 hafta önce Şikayet Et
    Darısı sayın icardi bey ile barış alper yılmaz da sakatlansinlar futboldan uzun bir süre uzak kalsın sayın icardi ile barış alper yılmaz da sakatlansinlar morutana geçmiş olsun
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Ayıp ayıp bu yoruma yazık
    Cevapla
  • FATİH HAKAN 1 hafta önce Şikayet Et
    Şeref var mı Şeref?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR