Spor yazarları Adana Demirspor-Galatasaray maçı için ne dedi?

Süper Lig'de 34. haftanın açılış maçında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Spor yazarları, sarı-kırmızılı takımın galibiyetini ve performansını değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 11:12 GÜNCELLEME 27.04.2024 11:12 Galatasaray
Spor yazarları Adana Demirspor-Galatasaray maçı için ne dedi?
Spor yazarları Adana Demirspor-Galatasaray maçı için ne dedi?

Süper Lig'de 34. haftanın açılış maçında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Spor yazarları, sarı-kırmızılı takımın galibiyetini ve performansını değerlendirdi.

Fernando Muslera ve özgüven | "Dün akşam Adana’da hareketli, tempolu, güzel bir maç izledik. Galatasaray, zorlu görünen Alanyaspor deplasmanından sonra zirve yarışında bir başka zor görünen deplasmandan da farklı galibiyetle ve gol yemeden döndü, derbi haftasında büyük avantajı da eline geçirdi." (Güntekin Onay-Hürriyet)

Gol becerisi ve Muslera | "Adana Demirspor bu sezon özelinde Galatasaray’a karşı en fazla pozisyona giren takım olmasına rağmen gol becerisi ve Muslera puan almalarına izin vermedi. Icardi’nin noktayı koyduğu Galatasaray ise galibiyetle hem şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı hem de Fenerbahçe için derbinin önemini arttırmış oldu." (Erman Özgür-Fanatik)

Demirbay muazzam bir oyuncu | "Kerem Demirbay'ın orta alandaki ustalığı, hücumdaki becerileri ile birleştiğinde ortaya muazzam bir oyuncu karakteri çıkıyor. Adana Demirspor maçı Ziyech, Kerem, Köhn gibi oyuncuların performanslarıyla sahne aldığı bir akşam oldu. Bu oyun içerisinde Mertens ve İcardi'nin yer almaması elbette düşünülemezdi." (Ali Gültiken-Sabah)

Ligin şifresi: Kaleciler | "Son dakikalara girerken Kerem Aktürkoğlu’nun Mertensvari pası, Mertens’in asisti ve Icardi’nin yine boş geçmediği maç olarak Adana deplasmanından şampiyonluğu bir adım daha yaklaşarak döndü Galatasaray. Her şampiyonluğun hikayesi hem farklı hem de aynı:“Son anda Muslera...”" (Burcu Kapu-Milliyet)

Muslera modu | "İnanılmaz bir özveri, saf bir yetenek ve pırıl pırıl bir oyun aklıyla Okan Buruk’un sahadaki en büyük güvencesi olmayı başardı Mertens. Dün gece Muslera’nın kalesinde büyümesi, Icardi’nin pes etmeyişi, Mertens’in kalitesi, Kerem Demirbay’ın oyun zekası akıllarda kalacağa benzer. Kerem Demirbay’ın vücut çalımıyla pozisyon yaratması rakibinin zaafıyla da ilgili olabilir ama dar açıdan o vuruşu yapmayı hayal etmesi klasının göstergesiydi." (Serkan Akcan- Fanatik)

Lazio Başkanı Lotito sağ olsun | "Önceki gün milli takımı bıraktığını açıklayan Muslera dün üçü net, 8 kurtarışla maç sonunda tribüne üçlü çektirmeye geldiğinde 13 yılda yaşadıklarına memleket şahit. Alanya deplasmanında ilk 45, geçen hafta Pendik karşısında ilk 35 dakikada oyuna gelmemiş Galatasaray için dün yapılması gereken ilk yarıyı "Zengin" oynamaktı. Oynadılar da. 4 net pozisyon, 15 hücum…" (Bülent Timurlenk-Sabah)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    boş boş konuşma soda iç
    Cevapla
  • fenerli 1 hafta önce Şikayet Et
    hakemler ve örgütler........
    Cevapla
  • ACABA 1 hafta önce Şikayet Et
    Keşke Baho'nun ince ince dokunuşlarından da bahsetseydi yorumcular. Maç 1-0 iken , Yay üzerinde ads'ye verilmeyen faulden. Ki Balotelli'nin penaltı gibi frikik attığı bir yer. Abdülkerimin Balotelliyke Mendızaya yaptığı sarıkartlık vetilmeyen fauller. Toreranın ceza sahası önünde yaptığı faul. Sarı kart cezalısı Gs'li oyuncuların sarıkartlık pozisyonlarını uyarıyla geçiştirmeler.... bahoooo
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR