Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gibisi yok: Tüm takımı solladı

Süper Lig'de son 4 haftaya lider giren Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz takımın en istikrarlı ismi oldu. 23 yaşındaki futbolcu bu sezon sadece 1 maç kaçırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2024 12:54 GÜNCELLEME 28.04.2024 13:51 Galatasaray
Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gibisi yok: Tüm takımı solladı
Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gibisi yok: Tüm takımı solladı

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un birçok mevkide değerlendirdiği Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılılar adına sezonun en istikrarlı futbolcusu oldu.

Sabah'ın haberine göre Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, bu sezon 52 maçın 51'inde forma şansı buldu. Sol bek, sağ bek, sol kanat, sağ kanat ve forvet mevkilerinde görev alan 23 yaşındaki futbolcu böylece takımın en istikrarlı ismi oldu. Barış Alper Yılmaz'ı 50 maç ile Kerem Aktürkoğlu, 48 maç ile ise Muslera takip ediyor.

15 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray formasıyla 51 maçta 3.052 dakika forma giydi. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 6 gol ve 9 asistlik katkı verdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ümit 1 hafta önce Şikayet Et
    yetenekleri sınırlı ama gelişmeye ve en önemlisi mücadeleye yılmadan devam ediyor
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Şişirin sonra patlamasın elinizde kalmasın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR