Depremzede Eren Eymen, G.Saraylı yıldızdan forma istiyor

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen depremler sonrasında Malatya'dan gelerek, Samsun'a yerleşen Kama ailesinin en küçük evladı Eren Eymen, Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan imzalı forma istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 14:08 GÜNCELLEME 30.04.2024 14:08 Galatasaray
Depremzede Eren Eymen, G.Saraylı yıldızdan forma istiyor
Depremzede Eren Eymen, G.Saraylı yıldızdan forma istiyor

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen depremler sonrasında Malatya'dan gelerek, Samsun Atakum'a yerleşen Kama ailesinin en küçük evladı Eren Eymen'in babası Aytunç Kama, oğlunun iyi bir Galatasaraylı olduğunu ve Kerem Aktürkoğlu'nu çok sevdiğini dile getirdi.

Baba Kama, "Oğlum, milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu'nun imzalı formasını ve bir gün Samsun'da onunla bir araya gelmek istiyor. Artık Samsunlu olduk, burayı da sevdik. Rabbim bütün hastalarımıza şifa versin" dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • XyXyz 2 hafta önce Şikayet Et
    Çocukları kötü alistiriyorsunuz. Değişiklik olsun siz futbolcuya bir şey gönderin. Değişiklik iyidir. Futbolcunun tepkisini görelim
    Cevapla
  • Aaaa 2 hafta önce Şikayet Et
    Kendi Formanı çizmişsin Eren Eymen ....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR