Galatasaray'dan orta saha iki yıldız birden!

Sergio Oliveira ve Tanguy Ndombele'yle yolları ayıracak Galatasaray, hem Torreira'yı yedekleyebilecek hem de yanında oynayabilecek iki isim belirledi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 10:26 GÜNCELLEME 03.05.2024 10:26 Galatasaray
Galatasaray'dan orta saha iki yıldız birden!
Galatasaray'dan orta saha iki yıldız birden!

Galatasaray'da bu sezon Lucas Torreira'nın yanında pek çok isim deneyen, Uruguaylı'nın yokluğunda da problem yaşayan teknik direktör Okan Buruk, yaz transfer döneminde önceliğin orta sahaya verilmesini istedi.

Sarı-Kırmızılılar, merkezde tecrübeli-genç karışımını uygulamak istiyor. Avrupa medyasından gelen haberler doğrultusunda Cim-Bom'da iki oyuncu ön plana çıktı. Adaylar; Manchester United'da mutsuz olduğunu ve daha yarışmacı bir takımda forma giymek istediğini ifade eden Casemiro ve Metz'ten 20 yaşındaki Lamine Camara.

CASEMİRO KULÜBÜYLE SORUNLU

Real Madrid'de kazanmadık kupa bırakmayan Brezilyalı yıldız orta saha Casemiro, geçtiğimiz ayki açıklamasında United'la bağları zayıflattı. Brezilyalı orta saha, "Kupalar için mücadele edemiyor olmamız sinirlerimi bozuyor. Liderle aramızdaki fark büyük. Bu yüzden uyuyamıyorum, gerçek bu. Şampiyonluk değil sadece önümüzdeki maçları düşünüyoruz" demişti.

2026'ya kadar kontratı devam eden Sambacı, yeni macerayı hedefliyor. Devler Ligi grubunda Galatasaray'a karşı mücadele eden Casemiro, bu kez Sarı-Kırmızılı renkler için ter dökebilir.



LAMINE CAMARA 8 MİLYON EURO

Temmuz 2023'te Metz'e gelen ve yakaladığı çıkışla adından söz ettiren Lamine Camara ise Senegal ile Afrika Kupası'nı kazandı. Ön libero, merkez orta saha ve on numarada oynayabilen 2004 doğumlu joker, piyasa değerini 8 milyon euroya kadar çıkarttı. Kulübüyle olan sözleşmesi 2026'ya kadar devam ediyor. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen potansiyelli futbolcu için Aslan'ın 10 milyon euro seviyelerine çıkması gerek. Bu sezon Metz'de 28 maçta 1 gol 4 asist yapan Lamine Camara, Senegal'le 11 maçta 4 gol attı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Yılmaz 2 hafta önce Şikayet Et
    Gelsin bana benim aslanı vereyim 15 yaşında sol ayak iki kanatta da oynar.ama almazlar yabancı sevdası var.2 sene sonra isteselerde vermem
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    sen kendini bu şekilde avutmaya devam et
    Cevapla
  • Sedat 2 hafta önce Şikayet Et
    Ne gerek var bu paralara.Tff mhk gs li yıldızlarla dolu zaten.
    Cevapla
  • CEM 2 hafta önce Şikayet Et
    Bsg!
    Cevapla
  • osman 2 hafta önce Şikayet Et
    şakacı çocuk
    Cevapla
  • Nordsdjeland 2 hafta önce Şikayet Et
    Casemiro 32 yaşında, iki isim de bize yarar.
    Cevapla
  • Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    GS transfer işini iyi yönetiyor. Tecrübe ve genç yetenek. 2 tercih de doğru. İnşallah gerçekleşir bakalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR