Galatasaray'da sessiz sedasız ayrılık: 2 ay sonra sözleşmesi bitiyordu

Galatasaray'da 1,5 yıl önce Akademi ve Gençlik Gelişim Direktörü olarak göreve getirilen Marco Pezzaiuoli ile yollar ayrıldı. Pezzaiuoli'nin sözleşmesi 2 ay sonra sona eriyordu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 13:58 GÜNCELLEME 03.05.2024 13:58 Galatasaray
Galatasaray'da sessiz sedasız ayrılık: 2 ay sonra sözleşmesi bitiyordu
Galatasaray'da sessiz sedasız ayrılık: 2 ay sonra sözleşmesi bitiyordu

Galatasaray'ın 11 Kasım 2022 tarihinde göreve getirdiği Marco Pezzaiuoli'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Alman Futbol adamı, sözleşmesinin bitimine 2 ay kala Galatasaray'dan ayrıldı.

Sabah'ın aktardığı habere göre Galatasaray'da Marco Pezzaiuoli dönemi sona erdi. Sarı-Kırmızılılar, Pezzaiuoli'yi yaklaşık 1,5 yıl önce Akademi ve Gençlik Gelişim Direktörlüğü görevine getirmişti.

Haberde Pezzaiuoli'nin Galatasaray'a Can Uzun'u önerdiği ancak transferin gerçekleşmediği hatırlatıldı.

Bu sezon çıktığı 30 maçta 18 gol, 3 asist yaparak değerini katlayan 18 yaşındaki Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yerli ve Milli 2 hafta önce Şikayet Et
    Akademiye,gençlik yapılanmasına be gerek var hazır yabancı oyuncular varken parada çok emekli olmuş yabancıdan kum gibi alın getirin hersene teni bur takım değişiklikte gerekli tabii......
    Cevapla
  • tymz 2 hafta önce Şikayet Et
    adamlar koltuk işgal etmiyor.bulundukları kurumu profesyonelce yönetmek istiyorlar fakat iş bilmeyen amatörlerin içinde olduklarını anlayınca gidiyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    italyan olmasın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR