Galatasaray'a sürpriz başkan adayı! Ünal Aysal detayı...

Süheyl Batum, Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 18:19 GÜNCELLEME 03.05.2024 18:19 Galatasaray
Galatasaray'a sürpriz başkan adayı! Ünal Aysal detayı...
Galatasaray'a sürpriz başkan adayı! Ünal Aysal detayı...

Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak olan başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Süheyl Batum, yönetim kurulu listesini teslim etti.

Galatasaray Kulübü'nde 25 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan olağan seçimli genel kurul için Süheyl Batum başkan adaylığını açıkladı. Mevcut başkan Dursun Özbek'e rakip olacak Batum, yönetim kurulunda yer alacak isimleri Divan Kurulu'na iletti.

Batum'un asil ve yedek listesinde yer alan isimler şu şekilde:

"Aytuğ Sakallıoğlu, Ayşen Sarıkan Tanırcan, Aslı Makaracı Başak, Mete İkiz, Suat Sarı, Çetin Soysal, Mustafa Barış Yaşaroğlu, Murat Karaman, Rezan Epözdemir, Cüneyt Öztürk, Metin Karakaya, Cem Topuz, Hikmet Sibel Akyelken, Mehmet Şişmanoğlu, Hikmet Ozan Öğüt"

ÜNAL AYSAL VE ALP YALMAN DETAYI

Süheyl Batum, basın mensuplarına yaptığı açıklamada  "Alp Yalman disiplin kurulu başkanı olarak listemizde yer almıştır. Ünal Aysal da seçimi kazandığımız takdirde Sportif A.Ş'.nin başında bizle yola devam edecektir." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Yakup Gülcan 1 hafta önce Şikayet Et
    Süheyl Batum, Atatürkçü Düşünce Derneğine başkan olmuştu. Seçimden sonra daha bir kaç ay geçtikten sonra öyle kibirli öyle antidemokratik şeyler yaptı ki yanında bir tane bile yönetim kurulu adayı kalmayınca başkanlığı düştü - istifa etti. Süheyl Batum'dan başkan olmaz hele hele spor kulübü başkanı asla olmaz.
    Cevapla
  • HSYN 06 2 hafta önce Şikayet Et
    Dertleri GS değil, mama yemeye geliyorlar, Ali Koçumsu gibi geliyorlar bana. GS yi batırmaya. Başkan yerinde DURSUN diğerleri DEFOLSUN.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    komplonun önde gidenidir kanmayın sakın
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Nal toplar
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 2 hafta önce Şikayet Et
    Sonuna kadar Dursun Özbek sonuna kadar Erden Timur!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR